Followers

Thursday, July 28, 2011

Teaser: my VVIP Part 2

Hai sayangs,

I bought this like a month ago. Hehehe, kononnya nak cari backup untuk VVIP doorgift, sebab takut tak cukup STAND PLATE yang i beli dulu. Yang tu agak exclusive sikit, sesuai utk rombongan pengantin lelaki. Doorgift untuk VVIP muda ganteng-ganteng (bestfriends), i nak belikan something yang comel and sweet gitu. 

So jatuh cinta pula dengan 'benda alah' ni. hehehe. Nak buat cemane, dari bertunang sehingga ke kawen, doorgift i semua dari porcelain. Memang tak boleh nak fikir idea lain dah, huhuhuhu. Sekali dah jatuh cinta, i takkan berpaling lagi. Ececehhhh~

Memandangkan hanging porcelain ni besar, i tak tahu nak packing cemana, nanti la i fikirkan. 
Ukuran dia 20cm x 21cm, besar kan? I love the colors, cream-vintage look! Bunga ni boleh gantung kat dinding, cantik giler! Hope nanti siapa dapat diorang akan letak dalam bilik/ruang tamu, bila tengok dengan harapan selalu la ingat kat i, amin!

Lagipun kenduri i buat kat kampung, jauh nak datang ceruk di tengah-tengah pahang. So they deserved something lavish from me, as a complement. And i hope this will make them more happier!


Love you all~


2 comments:

~ NANA ~ said...

teaser pon da nmpk cantik! hehe

Cik Hazz said...

suka the idea. yes, tgk teaser pon cantik!! ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...