Followers

Monday, December 12, 2011

Veil Nora Kerel

Psttttt: i tak terima tempahan veil buat masa sekarang..heheheh. 
(dah bagitahu awal-awal ni)

Kekangan kerja membataskan waktu.
Sekian, terima kasih.

With love, intanorazam~

HB RynEzy Johari

Laman Grill Steak & Bar-B-Que

Asalammualaikum!

Hari ini Kuantan hujan, tempat anda bagaimana? Sejuknya. Tapi hari ini mood bekerja sangat tinggi (ececeh!). 

Hujung-hujung minggu I sangat best! Setiap minggu berjalan-jalan bersama suami, dan minggu ini, parents I pon turut serta. Last 3 weeks, kami ke KL dan Pontian, last 2 weeks; instant getaway ke Kuala Terengganu, last week; ke Muar merasa Mee Bandung sangat sedap, dan kelmarin, ke Cameron Highland dan Kelantan. Walaupon badan sangat penat dan mileage kereta menjangka 1000km setiap perjalanan, I rasa sangat seronok!

Suami bekerja hujung minggu depan, sobsob.

Kalau tak dah merasa masakan Chef Zubir Masterchef Malaysia tu, huhuhhu. Nampaknya macam kena cancel la plan ke Shah Alam tu. My nephew, Mahdi adalah partner Chef Zubir di Laman Grill Steak & Bar-B-Que. Jadi I request untuk makan candle light diner di Laman Grill sebagai hadiah kawin, hehehehe. Nom nom nommmmmmm (boleh ke mak saudara minta hadiah camni pada anak saudara?). 

Menu pon dah pilih siap-siap dah, haruslah yang paling mahal dan paling sedap sekali!

Mesti ramai yang pelik kan? Sebenarnya, anak-anak saudara I dah besar, yang Mahdi ni anak saudara sulung dalam family i (anak Kaklong); sudah berkahwin dan ada anak seorang. And yes, dia lagi tua dari i, hukhuk!

Percaya tak? And I am very proud of him, berumur 28 tahun, bekerja sebagai fulltime architect dan mampu menjadi share partner di Laman grill. Bukan calang-calang orang boleh mencapai tahap begitu dalam hidup pada usia 20-an. Maksu sangat bangga! 

Tapi di Laman Grill, bukan dia yang masak pon. Chef Zubir la yang masak, hahahaha.

 baby Yumna (model Laman Grill). Cucu saudara i, oh my so tua tua tua tuanya!

Okeylah, kepada mereka di sekitar Shah alam, boleh la try makan kat sini. Harga memang a bit pricey, maklumlah chef yang masak, tapi  kalau sesiapa yang nak try dinner bersama suami dan nak try western food, boleh la datang sini. Environment dia best.

Sneak peak Laman Grill Steak & Bar-B-Que.


For more info, click here:


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...