Followers

Saturday, May 14, 2011

Apa Kes?

video

Diam-diam je budak dua beranak ni main dalam besen fabric flowers aku. Cis!
Patutlah diam je, rupanya ada project berdua.

p/s: cemana nak upload video tapi tak pecah? Resolution besar sangat eh?

Fabric Flower My Version

Tengok blog Rilla teringin nak cuba buat fabric flower ni. Cantik sangat Rilla buat, sangat teruja!!

Then 'Do It Yourself' intan! Hihihik.
This is my version, nak buat utk hairband anak-anak saudara nanti. Agak comot hu hu hu tapi nanti akan cuba lagi, insyaAllah.



Wish me luck!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...