Followers

Tuesday, November 8, 2011

Hari raya saya

Alhamdulillah hari raya lebih bermakna bila ada suami di sisi dan keluarga tersayang, ececeh!Tema adalah Arab jadi kena pakai jubah walaupun suami tiada jubah, kehkeh. Raya kali ni lebih banyak di dalam kereta, pusing satu Pahang ziarah menziarahi. Plus boleh makan banyak-banyak nom-nooomm-noomm-noooooommmm!

Maaf mata sepet dan tak sempat makeup, truly me.
Kecantikan masa kahwin adalah tipu dan mata tak besar seperti disangka.

Alhamdulillah 'hampir' selesai ziarah family belah i (tinggal satu family je lagi). Nanti nak pusing family belah suami pula. InsyaAllah dalam masa terdekat. Ini gambar semasa lewat petang, perut dah ke depan, jadi perlu menyorok sedikit dibelakang suami.

Roccccckkkkkkkk!

Bak kata orang,  raya tidak bermakna tanpa ketupat dan rendang, tapi my special version is..

“raya tidak bermakna tanpa handbouquetsssss, hehehehe”

Struggle gila menjahit dalam kereta, huhuhuh. Lepas siap jahit kepala pening sebab terlalu fokus menjahit ketika kereta bergerak, jadi harus tidur-good-night-suami-sila-drive-sorang-sorang.

Sampai Kuantan mengadap HB lagi, akhirnya siap.


Dan kesibukan raya i adalah termasuk menyiapkan veil untuk si cantik manis Tira Mis U.Mungkin selepas ini nak tukar method berkomunikasi di fb, ym dan email sebab dah beberapa kali missunderstood tersalah orang, termiss order. Huhuhuhu. Unread email dah beratus-ratus, ada terlepas pandang, ada yang ter'reply' 3x. (kenapa sebelum kahwin tak macam ni? hurmmmmm)

Ini termasuklah order daripada S N fariza dan Cik Nur Fariza, dua-dua nama sama tapi kesian Cik Nur fariza  sebab i hanya note untuk order S N Fariza sahaja. Ya Allah kenapa nama sama? Kenapa i cuai? Ampunnnnn!


Selamat hari raya semua, semoga hari anda indah-indah belaka!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...