Followers

Monday, March 21, 2011

Review: Wedding giftbox & VVIP gift

I sangat suka display plate with stand, apa tu? errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…. I actually didn’t know what it’s name, but something like this la.. ^^, 


Kalau boleh i nak wedding gift yang i bagi nanti guest akan appreciate dan simpan sebagai kenangan, so that i've to think something yang valuable dan cantik dipandang, ohhhh demand plak eh.

During engagement dulu pon I dah bagi display plate ni jugak, tapi without a stand lah! Check this out, hihik.. masa tu takde budget lebih. Shy! Okey, last weekend I ke KL to attend my friend’s wedding, so sambil tu I selitkan aktiviti mencari barang kawen. First target nak pergi Bagus Marketing, Taman Melawati nak cari wedding giftbox, thanks to future bride, Dyll sebab share entry ini, sebab I memang tengah cari giftbox pon (tak suka paperbag – too common, hihik). Senang sangat nak cari kedai ni, tak sesat pon tau. (dekat dengan Malaysian Institute of Art). Thanks lagi sekali ye Dyll, kiss sikit, muah!

Lepas belek-belek semua, I’ve decide to go for gold folding box instead of white one, sebab nanti nk letak doily, so barulah menyerlah sikit.  Yeay! Wedding giftbox checked! Kalau sesiapa yang tahu, I memang akan gunakan doily papers for every decorations of my wedding. hehe. From the centerpiece, wedding card, gift box, alas gelas dan dessert, plate decoration etc.


Alamak, dah tersasul. Back to the story, display plate with stand, I dah jumpa yang berkenan akhirnya, Alhamdulillah! Tapi I x boleh nak reveal lg, nanti x surprise la masa kawen.. I selitkan teaser ye. Yang ni I cari kat KK Home Deco, same place I beli display plate for engagement dulu, tapi amount tak banyak and quite pricey, so I akan jadikan ini as VVIP gift jela nampaknya. Maklumlah work within my budget, hehe.


Teaser display plate with stand. Cantik tak? I paling suka elemen ada jalur2 emas kat bunga tu, nampak sangat exclusive and elegent. I grab semua yang ada kat kedai tu.. hehe.

Till then, i love you all darls!

3 comments:

mizzunderstood said...

dear...bagus 2 kt area mane ek?i'm looking for that box 2!!kat JB xde lg box menepati ciri2 yg i nak.hehehe..and how much u beli ek?email me or buzz me bile2 kt ym k?
thanks dear... =)

K.I.N.A said...

good idea!

Ted said...

kat mana jual box ni ek?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...