Followers

Thursday, February 18, 2010

LOVE


dip flower yang dah 80% siap.. heee, x sabarnye..
buat dengan penuh kasih sayang.

love.love.love.

hope for the all blesses and everything goes well.
cheersss!

this is our hope, our dream and our destiny. this is what are we looking for. this is it.
the one and only. the commitment. the passion. the life.
something that we shared, craving towards it.

to my dearest abang,
~I LOVE U~
only you

everything look so great

i have great family.
 i have great friends.
i also have a lots of great things. 
it's all belong to me.
how lucky i am. 
thanks God. 
life going so perfectly. 

Thursday, February 11, 2010

DRB-Hicom

it has been a month since we started doing DRB-Hicom things. at first, i thought it might be a very enjoyable project, refer to the 'fast track' term that they used. wah excitednye! but, i'll never be like that, ever. i am trying so hard to be as good as i can, but it always not so well for them. also with ama, and of course my boss. we work toward their expectations but day by day, it is going so wrong, again and again. as consultant, (refer to QS, M&E, C&S and us) our duty is consult and advise them but on the other hand, it only 'angguk kepala'. QS pon dah muntah buat project ni, and also C&S masuk ward. night mare is it? luckily i and ama still strong enough to face them. hopefully we didn't got high pressure, hehe. muda lagi la weh! 

my boss said this is a regrettable project for him, due to the  problems that happen every single day. whatever it is, they are so fussy and kedekut. too many none technical 'executive's yang menyebok, and because of their 'experiences' on construction, things become so kelam kabut and horrible. sad. super sad.  the architectural term that they used, haha, very 'professional' and 'easy' to understand. sorry people, if i am underestimated you, but this is the fact. full stop. maybe you are really good on 'pasang-kereta-mercedes-and-swift', but on construction, you are failed.

my personal opinion, i can't work with them, never! so if my boss willing to do their coming project, i want to resign! xkiralah walaupon professional fees RM3.3j, haha. xkira nak resign jugak. nasib baik la for now i am not into DRB lagi, ama in charge. memang patut pon at first. just i am too scared to raise up the issue, so layankan aje. Now, ama lead. gud gud. leganyer..

now i am monitoring Kosma project, which is proposing a budget hotel cum training center. it is more interesting than facing them. this week, we are in Pekan since monday to thurday, what a perfect job. its okay, learning process and lesson learned. next week, CNY holiday. goodbye DRB, goodbye people. good bye problems, and of course say hi to beloved family and of course abang. miss you all already. kissesssss.

the end

Wednesday, February 10, 2010

WEEE~

he is coming back.
he is coming back tomorrow.


can't wait, just miss him. did he miss me?

Monday, February 8, 2010

dedicated to nana


thousands thanks dedicated to nana for visiting me. hehe. have a blast and it is a very nice weekend. short and sweet. that is what i can say. i don't know how to describe it, but we do have none-stop-talking-stalking-and-laughing together. we have something in common, for real!
when she said about visiting me, i'm too excited and too many plans come to my head. calm down babe, sigh! just let it be, let it be..

to be continued~

Friday, February 5, 2010

hari gembira

hari ni, hari gembira untuk aku, dan hari sedih jugak.

awal2 dah berbelit. huh. gembira kerana penantian my beloved dah berakhir hari ni. sedih pulak bila dapat tahu dia akan ke Kuching for the next six months ++. sad. super sad. biar lah aku cerita sikit-sikit. kami dah kenal hampir 10tahun, sejak di zaman sekolah. tapi berchenta, baru 7tahun. namun cukup lama untuk aku dan dia. macam-macam dah pernah berlaku dalam tempoh itu, sesi mengenal hati budi, perangai, dan emosi. bak kata orang, lidah pon boleh tergigit. inikan pula hubungan yang belum ada titik nohtahnya. kami berpegang hanya pada satu perkataan, SETIA. long distance love memang mencabar. lebih-lebih pada aku, tapi Alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar. bergaduh? adelah sikit-sikit, cuma tidak pernah timbul isu orang ketiga. biasanya aku yang mahukan perhatian lebih, mengada-ngada atau sengaja cari pasal. kata emak pulak, dia dah cukup baik. aku je dengan sikap manja-anak-bongsu ni, memang memeningkan kepala sesiapa pon. terima kasih sayang kerana tidak cepat melatah. sikap lembut dan penyabar si dia buat aku rasa sempurna. saling memerlukan. dia adalah puzzle aku yang hilang. pandai mengambil hati, dan penyayang. aku bertuah? mungkin, itu abstrak. sesiapa orang mempunyai tanggapan yang berbeza.

sehingga hari ini, aku selesa. dan sentiasa selesa. semoga Tuhan menemukan jodoh kami. kerana itu kerjaNya. aku berdoa agar si dia sentiasa bahagia di sisi aku.

gambar 2004: bukit bendera

gambar: August 2009

untuk 2010 ni, belum ada gambar lagi. hehe. tengokla perubahan, dari muda sampai ke tua.

MISS HIM

bila belek-belek gambar tadi, tiba-tiba macam suka pic ni. pahadal ni pic lama.
and baru realized that i miss you encik baju oren.
tapi lambat lagi baru kita boleh jumpa. masa wedding nanti kan?


engagement part I

mungkin terlalu cepat
mungkin tidak
mungkin aku terlebih excited
mungkin aku syok sendiri
mungkin aku kuat berangan
mungkin aku over exposed
mungkin aku outstanding person
mungkin aku suke heboh-heboh
tapi aku tetap aku.

aku still nak upload kat this entry.
nak share my happiness to my beloved ones. 
bukan semua orang boleh buka blog nie.
tahniah, korang memang istimewa dalam hidup aku.
jadi korang perlu tau.
 it a MUST.


*pic dari kamera handfon. hehe. maaf tidak memuaskan

Thursday, February 4, 2010

weekend treat

weekend nie i have special guest coming!! yeay.. it's nana. 


actually, nie baru kali ketiga kami jumpa, and.. of course only ym and facebook is the way we talk and stalk. haha. you setuju x babe? i tau you mesti setuju! so tribute to facebook and ym! you are helping a lots. sebab tu i rase you boleh jadi my bff. you always have same opinion and interest as mine. we love photography, we are gadget freak sometimes, we share problems, we do advise each other, and the most, we share the khalid's! it is for real! sometimes, difficult to describe, it is just a 'chemistry'. admit it. no doubt.

 
dis is what we eat. yummy

so we are planning to attend a wedding on saturday afternoon. petang, of course nak g beach, nak memerangkan kulit! chewah macam minah saleh plak, but do not expecting us to wear bikini okay. then at night, having ikan bakar at tanjung lumpur. then after the burrrrrrrrrppppp, goin' home and pillow talk kot. haha, as if mase tu we are still awake la. 
then sunday! hunting for my future-smartphone-to-be, hehe. i am sure you are jealous with me darling. xpela, i beli dulu okay. then you tukar jugak. 

to khalid's, do not be jealous as well, bcoz after dis, we will having family vacation/treat jugak but forrrrrrrr sure after abg ie and me getting married la,. hehe.


p/s to nana: i x sabar nak pakai checkered korean shirt yang i order tu, heeeeeee~
and still nak letak my pic. muka dah ade kerut. dah tua dah rupanya.


Tuesday, February 2, 2010

EMAK

 

kenapa aku terlalu beremosi bila bercakap tentang emak? hehe, sebab emak tak pernah mengatakan tidak atas semua permintaan aku. yang terbaru aku menginginkan gelang baru kerana yang lama dah kemek-kemek. biasalah ganas dan agak aktif. haha. lagipon gelang tue dah menjadi milik aku selama 7 tahun. (alasan dah lama, padahal aku yang lasak). bila aku baru ingin menyusulkan yang lama itu dibaiki, emak terus mengatakan beli ajelah yang baru. yang lama jangan dijual. biarkan aje begitu. jadikan pusaka. nanti bila aku ada anak, pakaikan di kakinya.

baik! adik menurut perintah. harap bila aku ada anak nanti, terpandangkan gelang tersebut akan mengingatkan aku pada emak. yang pastinya waktu itu aku akan memberontak untuk balik ke kampung untuk memeluknya. kuatnya kasih emak, tidak boleh disangkal. sebelum aku balik, emak menghulurkan sejumlah wang. besar nilai nya. lebih besar dari sebulan gajiku. emak cakap belilah yang mana aku suka. itu lagi satu kelebihan emak. tidak pernah mengarah. hanya menurut kemahuan aku dan tidak pernah memilih. biarlah aku dengan keputusan dan pilihan aku. adik sayang emak!

akhirnya, pilihanku seutas rantai tangan emas bergantung-gantung love, and gelang kaki. dan aku belikan emak sepasang subang. itu ikhlas. dari aku pula untuk emak. terima kasih emak. hanya itu yang mampu adik beli untuk sekarang. semoga emak suka.


sila compare yang lama dan yang baru. yang lama berusia 7tahun sudah. hadiah untuk anakku kelak. dari wan tersayang.



* kamera: sony ericsson K770i

LOVE

when we want to talk about "who is the most person you love?"
 i have a perfect list. 
with no doubt. 
no no and never.
if i have to name it, it will be 5 person in mind.
1. emak
2. emak
3. emak
4. bapak
5. sari

emak is the one and only, the person that i loved most
i have no reason but she is the reason i live
she is a very wonderful person
she is a very good mother
she is a very good listener
she is a very good cooker
she is a very good teacher
she is a very good friend
she is a very good advisor
she is really good in everything

i can't describe her. its just i love her. 
more than anyone. 

i can't live without her. 
she is the one and only.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...