Followers

Tuesday, February 21, 2012

Review: Hantaran

Baru perasan i tak review lagi pasal hantaran kan, huhuhuhu. Sebenarnya takde gambar sangat, tu yang terlupa tu. lagipun hantaran i biasa-biasa sahaja, malulah!

Okay, this is the idea. I menggunakan custom-made mirror as my dulang.

"Nanti lepas wedding boleh deco rumah pulak, 
hang banyak2 susun kat dinding. Cun!"

Qoute from my older entry, about the hantaran. Original post, please klik HERE.

Inilah custom-made mirror tersebut sebelum di hias menjadi dulang hantaran.

And ini pula end product, sori ini je gambar yang ada. Lupa nak suruh OP snap penuh gambar hantaran.

Tak ingat dah copy gambar ni dari siapa, huhuhuh. Masa ni hantaran berterabur, tak susun lagi cantik-cantik tepi pelamin. Nampak tak bawah hantaran tu pon bersepah-sepah?  Hahahahahaha


Close up version, nampak tak reflection tu? Kalau ada gambar dari atas sikit mesti lagi best.



Ini pula apa yang berlaku selepas wedding, sudah digantung menjadi deco!!
Yeayyyy! Tak membazir~



With Love,
i  n t a n o r a z a m


12 comments:

Anna said...

cantik.. fresh flower ke bunga plastik?

Cik Saila said...

cantik sangat2..
sy inspirasikan dulang hantaran ni untuk hantaran sy juga nnt sejak entry lama akak tu :)
thx for the idea ya :D

natrah jaafar said...

intan..nak tanye la..cermin tu beli memang dah ade frame sekali ke??kat mane eh??hihi

.:shura shushi:. said...

Intan buat apa pun cantik, kreatif.!

cik enul said...

sgt tunggu entry niyh..!
hehehehe..
boleh tiru idea niyh tak puan intan..?
sgt chenta la ngan dulang hantaran u niyh...

ciksusu said...

sangat nice!!:)wah..nice!!

SarahSyafiq said...

Salam kenalan. Suka dgn idea intan. kreatif sgt!

Nisa Shafie said...

wahhh nampak jelas kepastelannya disitu.. huhu.. supernice..

Intan, nisa pon buat baju dgn kak ujie.. yeay! =)

jempotlah singgah blog nisa.. ehehe

http://threemonthstoprepare.blogspot.com/

Naimah SiDiK said...

cantik sbb serba guna plak cermin 2.. belai kat ne yer??

Anonymous said...

very creative..nk tnye,intan ade buat stand x kt bwh dulang hntran mirror tu?

haliqdiaz said...

so creative..thanks..da dpt idea bru for my hantaran nnt..hehe..:)

http://haliqdiaz.blogspot.com/

حفيظة said...

salam kak,

may i know akak nye dulang hantaran ade kaki ke tak?kalau ade,akak letak ape?saye pikir candle holder tapi takut org angkat terlepas pulak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...