Followers

Saturday, July 14, 2012

Feeding checklist: OneBabyWorld & 31weeks update

Hye darling!

First time try up entry via phone. Teheeeeee.

Quick update, this week nak completekan feeding checklist and kebetulannya OBW buat sale, so grab lah apa yang patut. Over RM200 dapat free postage! So apa lagi, klik sana klik sini, sekejap je nak cukupkan RM200 tu! Haila nafsu, kenapa rapuh sangat?

Pembelian RM234.80 tapi bila barang sampai dan calculate balik, total RM294+ tau, so rasa berbaloi-baloi! Free postage and dapat voucher RM15, xpenat dan tak perlu drive ke store!
Weeeeeee, tunggu sambil goyang kaki jelah!

Ini antara barang-barang yang dibeli, tak snap semua sebab malas nak simpan balik dalam kotak.


                                        gambar dari instagram


So sekarang tinggal breast pump belum sampai. 


Diaper bag baru order tadi, so isnin sampailah kot. Baju baby dah boleh kemas dah! Baru siap basuh baju baby sabtu lepas, thanks abah Amani sebab tolong basuhkan dikala ibu keluar dengan bff ke Teluk Cempedak gossiping sambil makan McD atas pasir, loike!! Muah!

                                        gambar dari instagram

Sebelum bersalin ni, nak happy je, enjoy pregnancy moments and i hope dapat puasa penuh! Amin!

Love,

i n t a n o r a z a m
31 weeks, and 9 weeks to go


4 comments:

vera rahman~ said...

intan..update setiap jam pn xpe huhu.suke sgt baca story intan

cik chinta said...

amin, smoga pose pnuh k..hi8

Cik Tqah said...

nk follow instagram intan.. ape nama?hihi

Ainee Cumi said...

Kak Intan update belog guna application apa kat android?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...