Followers

Friday, November 4, 2011

Review: Meja Beradap

Hai,


Hari ni nak review meja beradap i, DIY sahaja jadi jangan lah tanya kenapa tiada backdrop ye, sobsob! Yang penting deco diatas meja sahaja.


Masih ingat bunga ni?

Beli kat Romantika Kuantan je, pasu pon sama. Memang takde masa nak survey tempat lain so bila dah jumpa yang berkenan, i terus grab jelah. Harga agak murah 1 gambak bunga RM9 (3 kuntum bunga). Total pasu dan bunga tak sampai seratus, tak ingat exact amount.

Perasan tak pasu kecik-kecik kat bilik pengantin tu? Bila hari besar, i ambil dan hias di meja beradap pula. 'Double Function' = jimat. Lagipon masa sanding memang tak ambil gambar sangat dalam bilik, jadi tak kisahlah kan.


I beli chair tie polkadot warna pink, hot red, and lime green, so meja VVIP dihias dengan tema polkadot sama dengan baju anak-anak saudara, hahahahaha. (gelak jahat). Tapi baju diorang kain mahal, chair tie punya kain i beli RM2 je semeter kat Nagoya. So tak sama lah kan, hihihik!

So this is it?

My simple meja beradap. 


Take care,
Selamat Hari Raya AidilAdha~
Love Intanorazam.

10 comments:

LisaLisut said...

simple tapi cantik okeyyyyyyyyyyyyyyyy :D

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

simple but nice :)

Cik Saila said...

simple tu yg cantikkkkkkkk!

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik dan simple
pastu leh trus hias rumah

kaklong said...

SUKE!....

Cik Zimie said...

nampak simple je dear.tp cantik.suka!pasu tu ala2 english style.suka :)

nYomeL said...

simple but turn out gorgeous!

i love every single thing on your wedding intan! :D

fainie_riz said...

one word.. CANTIK!!!!!

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

hye sis!
bleh x nk tnye lantern tu akak sewa or buat sndiri?

Anonymous said...

Ni ke simple?? Ini sgt cntik!!! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...