Followers

Tuesday, September 13, 2011

Meja Beradap: DIY Centerpieces



My DIY centerpieces. Comel tak, Saje pilih vintage sikit, yang penting bunga mengikut tema. 
I takde proper backdrop untuk meja beradap, maklumlah takde vendor pon. Ingat nak gantung beberapa deco DIY sendiri je untuk backdrop, dan beberapa deco atas meja, kasi detail sikit. 
Harap-harap menjadi la..hehehehe. 
Doakan yer~

13 comments:

miss puteri said...

cantik cantik.like juta kali.. boleh buatkan bunga utk rumah i nanti nie..hihi

tqahmisdar said...

cute la dear.. =))

Adawiyah A.Halim said...

org tangan berseni ni..sentuh apa leh jadi =)
sweet la intan...

.:shura shushi:. said...

kat maner nak cari pasu-pasu jenis vintage nie?

K.I.N.A said...

cantik2..bunga & pasu tu match sgt..

Liya Laa said...

Cantiknya..

kalau boleh, nak like semua entry Kak Intan :)

Atiqah Ahmad said...

suka tengok u DIY. comel!. semoga majlis berjalan lancar. :)

ctmah said...

cantek..gud luck dear :)
btw pasu vintage tu boleh dpt kat KK home deco or kalau sesiapa duk area shah alam,uollsss boleh cari kat alam sentral, kedai paling ats skali.kat situ byk pasu,bunga etc

LisaLisut said...

cntiknya bunga ni babe...ala kadang2 vendor pn buat tak lawa mcm kite nak..i serah kt makcik catering je..tatau la lawa ke x.belasah.aslkan ade.hahaha.lg puas hati u buat sndri kot intan :)

intan said...

put: putput, u memang stalker..hehehe. cpt je nak komen wekkk!

tqah: cute kan?

adawiyah: hehehe, thanks dear..u nye HB tak pos lg, ampun!

shura: i beli kat romantika je dear, murah..

kina: hehehe, mmg cari yg macam tu pon, hehehehe

liya Laa: thanks dear!

ctmah: thanks dear, byk tempat ade kan..pilih2 je mane murah~

lisa: cantik kan? wlupon simple tapi memang puas hati~

~ NANA ~ said...

u blh jd vendor la dear...hehe

btw i bet ur wedding mesti sweet nnti :)

Sfarlina said...

sweettttt~!!

UyaRayza said...

intan..cntiknye awk punye centerpiece..simple n vintage..uya dh la peminat vintage heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...