Followers

Wednesday, March 23, 2011

DIY Mood

Rubber stamp sudah siap, kualiti bagus dan berpatutan dengan harga, he he. Puas hati!


Hasil yang pertama!


Sorry, tunjuk belakang je, tunggu dah siap semuanya okey~

20 comments:

lind said...

kad kawin ke tu. kretif lahh. rubber stamp order kat mana?

miss puteri said...

i love this! good job dear! saya tau ape!heee

K.I.N.A said...

nak teka2..ni mst wedding card invitation..hehe..;P

tqahmisdar said...

cantik!

intan said...

lind: a'ah, weddding invitation,.rubber stamp design sendiri pastu anta buat dekat kuantan,.

put: heheh. tahu takpe..

kina: hehe, yang ni limited edition, buat sikit je..

tqahmisdar: thanks dear..

mizzunderstood said...

nice!! =)

ctmah said...

wah..cantiknya..kreatif betul rubber stamp tuh..u gune white doily paper rite?

intan said...

ctmah: thanks! klu nak i designkan rubber stamp tu pon boleh je..i pakai putih je doily tu..

Diary of One aka Anis said...

so creative!

ctmah said...

waaa..suwitnyaa..kena bg upah x?hihihi

intan said...

xde upah la dear,.hehe. ape2 emel jela nnti,.

ctmah said...

wah...dreaming trus :) nnt kite email awk ek...thanks dear

kaseh-KITA said...

erm.....bru folloe ur blog...cantik la....doily paper tu nak cri kat mane eak?ssh tul nk crik...:(

mydlove said...

cantiknya...btl ke boleh designkan... :)

Anonymous said...

Salam Intan,

Ya Allah lawanyer yr DIY sumer..very attractive smpi sy nk komen.. fyi actually sy mmg tgh cari info doily paper..langsung smpi la ke page awk ni.. & mkin menambahkan smngt sy nk diy things2 mcm ni.. actually sy pun ske wat bnde2 creative yg, mmg jimatkan.. kite pun puas hati sbb lwa ke bruk kite sndri yg wat, so xde nk slhkan org lain..so klu awk x ksh bolehla sy nak combine idea sy yg sedia ade ngan idea awk ni..boleh ke agknyer..harp awk ok.. bebel2 plak sy..sory..neway.. continue yr effort on these.. good luck *_^

H A T I M A H said...

mana nk dapat doily paper 2..then awak boley tolong desigankan rubber stamp tuk saya x???huhuh sgt cntik....terbekenan nie...

Anonymous said...

terasa xcited nk buat DIY semua..sumber inpisari ni..tq.

Anonymous said...

salam sis leh design kan x...
email me cintamelisa86@yahoo.com
tq ;)

Puteri Syuhada' said...

Salam k.intan.. sy org baru di blog k.intan nie.. nak tye, camner nk design rubberstamp nie? kena ada alat2 khas utk design ker? boleh email sy tak camner nk edit atau camner nak buat design begini..
tenkiu..
hajarkhadeejah@gmail.com

Izul Lea said...

sangat cantik!!!! superb! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...