Followers

Thursday, January 20, 2011

MUA: contact and price range

Hi bride to be,
Got this MUA list from ‘someone-which-I-can’t-tell-who-she-is’(kena mintak permission dulu baru boleh bagi link beliau), kehkeh,.. but I’m sooooooooooo sure she will be pleased if I share this with you all, bride to be! Thanks kakak! I hope this list may help us to find the best ‘magical touch’ for our Big Day!

{female}
1. Saidatulnisa | 03 5519 2027 | RM1,000 
     2. Kak Liza | 019 209 4564 | RM600
3. Fiza Zainuddin | 012 221 7031 | RM850
4. Chomel | 012 2505 660 | RM800
5. Ian Sham | 017 203 0635 | RM700
6. Lova | 03 4142 4960 | RM650
7. Nurin | 012 269 0828 | RM500
8.  Eleena Lamat | 013 361 2635
9. Munie Ahmad | 013 385 6588 | RM400
10. Awin Seindah Wajah | 0137702739 | RM700

{male}
1. Nurul Shukor | 012 286 2286 | RM1,500
2. Sue Cantik | 019 274 2947 | RM900
3. Ezral Nordin | 012 692 8084 | RM900 
4. Valshuq | 012 913 2000 | RM800
5. Adnan Jaafar | 017 378 2764 | RM750
6. Ayang Kamell | 012 272 3975 | RM550
7. Freda Lestari Putra | 016 3038 391 | RM500
8. Emma Pesona | 012 201 5881 | RM500
9. Hazlie Hamzah | 017 610 8723 | RM450
10. Tiar Zainal | 013 628 4833 | RM900

p/s: My beloved MUA tak tersenarai pon dalam ni ya, sebab I nak buat special entry about her. Wink! So tunggggguuuuuuuuuu~

4 comments:

miss puteri said...

hehe,, tunggu u buat special entry <3. tq sharing2 dear

intan said...

hai put, u macam tahu2 je i punya MUA! hehehe.secretla nanti baru reveal ya~ kasi suprise sikit..

intan said...

hai put, u macam tahu2 je i punya MUA! hehehe.secretla nanti baru reveal ya~ kasi suprise sikit..

miss puteri said...

ok! tnggu!!hehe... btw pelamin u carik kat area mane dear?? i tak carik agi..huuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...