Followers

Thursday, January 20, 2011

B2B Update: DIY mission

Hai!
Baru hari ni ada masa nak update sikit. B2B mission? Yeah I dah beli beberapa barang, eh 4 je sebenarnya. Still consider ‘beberapa’ kan?
  1. Doily paper saiz 1000 pcs 6.5” untuk DIY my wedding card. Kepada Malyn mesti u dah tau idea I for my wedding card kan? Rahsia k. Dah dekat-dekat nanti baru reveal. 
  2. Doily paper saiz 4.5” 250 pcs untuk hiasan kotak kek VIP. Yang ni men beli je n tak sure lagi penggunaan macamane, hehe.
  3. Bunga tulip kecil untuk corsage Bridesmaid. DIY nanti, for now simpan dalam kotak dulu.
  4. Kain sarung bantal warna pastel (pink, ivory, light green, pink polkadot, beige). Yang ni I akan DIY ye kawan2. FYI, I boleh menjahit dan I akan guna kelebihan tu untuk DIY sehabis daya. Kehkehkeh! Insyaallah I akan share dan buat tutorial nanti. Kononnya nak buat bantal banyak-banyak macam Elyana. Masa malam nikah takyah letak kerusi bersanding lagi, letak bantal je atas stage n bunga, make it simple ya!

For now, agak sibuk di office. Jadi DIY project akan dibuat kemudian. Deposit MUA pon belom sempat transfer. Sad sad sad. Harap-harap my beloved MUA I tak lari dan bersabar huhuhuh. Nanges!

Kesihatan: okey! Sihat.
Perasaan & mood: okey!
Pemakanan: errrrr main taram je lagi. Belom berusaha mengikut diet sepenuhnya.
Kewangan: masih dalam usaha menyimpan.

LOVE INAL!

1 comment:

mizzunderstood said...

dont worry dear..i simpan rahsia u!hehe.. ;)
eh.u pandai jahit?seyes sgt best!!
i nak DIY gak tp i xreti.huhu..
goodluck in all ur DIY project! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...