Followers

Sunday, January 9, 2011

B2B: Theme Color Reveal, Again!

Ingat tak I pernah post entry ini? Hu hu hu hari ni I akan post pasal entry yang sama tapi lain sikit.

Disebabkan my bridesmaid ni excited terlebih, dan suka nak exchange color untuk bersanding, nikah dan bertandang, I pulak jadi confused which color yang diorang akan pakai untuk setiap event. Hahaha. Takot tersalah faham nanti color kitorang jadi sama plak untuk event tu. kalau boleh I taknak color yang sama dengan bridesmaid. Kiranya baru la I menonjol sikit kat situ.. haha. (gelak evil*). Dah la masing-masing beli lace kat Jakarta lah, Bandung la. Memang mengalahkan pengantin. Tapi I suka ke’excited’an diorang tu. I rasa dihargai hokey. So sekali lagi I reveal color pilihan I untuk attire I sendiri dan bridesmaid. Enjoy!

nikah: pengantin (babycorn) bridesmaid (tiffany blue)

 
bersanding: pengantin (dusty pink) bridesmaid (babycorn)

teaser: inilah baju bersanding I nanti. Persalinan dari Puteris, Putajaya. 
Full set with this kasut, tudung dan veil.
I beli tau, berbaloi-baloi kan? Ingat nak buat sewa lepas I kawin nanti. 
Agak-agak ada orang berminat x?
Boleh la call/pm I ye.

bertandang: pengantin (soft lime / tiffany blue) bridesmaid (offwhite)
The design? i want something like this, a MODERN DRESS! tapi fully covered la  sebelah atas tu kan. 


Untuk bertandang ni susah sikit sebab I dah dapat sponsor design baju dari my future uncle, so that I x sure nak stick dengan my color (tiffany blue) or ikot my uncle yang pilih which is lime. Huhuhu. Hope lepas ni takde ubah-ubah dah. Lace untuk betandang warna tiffany blue tu dah ada present dari my bff, Hana, dia beli kat Bandung aritu. So if I pakai warna tu, I xsure la lace tu nak buat baju apa. Buat baju raya?oh glamor la I nanti kahkahkah.

INAL

1 comment:

Q said...

cantik dress putih tu!!
exchange link...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...