Followers

Thursday, December 16, 2010

B2B: 10 months and 1 week to go

10 months and 1 week to go.

Dalam situasi macam ni, ada orang yang dah buat wedding preparation, dan ada juga yang macam relaks takpelah-aku-banyak-duit-tak-kesah-nak-prepare-lewat. Tapi bagi aku yang cerewet-takda duit berkepuk dalam bank-perfectionist, aku rasa aku patut masuk gear satu sekarang. Paling tidak, aku punya cukup masa untuk survey sana sini, tanya quotation sana sini. Mula-mula of course la survey official photographer, sebab aku rasa benda ni investment terpenting! Yeke? Pandangan semua orang lain-lain. Maklum lah muka tak cantik Tapi nak editing biar muka gebu, mana nak dapat tu? Even make up tebal 2 inci pon kadang-kadang boleh nampak lubang-lubang bertaburan kat muka. Ewwww.

Alhamdulillah! Hari ni dah berjaya deal dengan official photographer, tapi takleh reveal lagi siapa. Bagi teaser jela tapi for sure sape yang tengok ni mesti tahu dah jawapan dia.


Yeay! Sangat puas hati setakat ni, mampu bayar plus gambar cantik. Siapa taknak!

Oh lupa nak reveal theme color, rasanya semua dah tau; pastel lah. wink!
(nikah-ivory/babycorn)

(bersanding-dusty pink)

(bertandang - grey/tiffany blue)

gorgeous tak? sila angguk.

2 comments:

||kiena|| said...

intan,.. akak tengah hangguk2 kepala ni! kekeke semua kaler gorgeous,.. u surely look pretty and fabulous on those! =)

miss nobody said...

yeke kak! mekasihhhh. hehe.. lagi 10 bulan so that baru nak start buat wedding preparation. penign pk kale tau, end up pastel gak pilihan hati! wink~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...