Followers

Wednesday, May 14, 2014

Random

Pity u blog! Selalu sangat tenggelam timbul. Mood nak menulis memang dah hampir hilang, habuk pon dah setebal 3inci. Hohoho.

First of all, Assalammualaikum semua! It’s May already!

Apa eh nak cerita, update tentang diri sendiri ye. Urmmmmmm, entahnya. So far so good. Badan makin gemuk, sekian! Tapi kalau ada sebab takpe kot kan?

Bab kerja pon okeylah, not too busy, not too free. Gitu! Pergi ontime, balik pon ontime. No more stay back, no more meeting on weekend. Alhamdulillah. Sejak ada anak ni, memang tak kejar sangat kerja-kerja ni, bekerja untuk dapat gaji bayar bil komitmen segala, ada lebihan untuk shopping, untuk kepuasan bekerja, biasa-biasa je. No more addicted rasa nak design itu ini. Cemane nak dapatkan Ar. Ni intan oi? Sorry lah, mood nak dapatkan registered architect tu dah ke laut. Hohoho. Family comes first. Especially Aisha Amani, dirimu diutamakan, kihkih. Sorry boss!

Bab rumah selepas banjir? Pon dah okey. Dah mula deco-deco. Dah lupakan dah pon banjir tu, back on track hehe. Bab pasal rumah ni, alhamdulillah tahun ni tambah lagi satu asset. Tapi kali ni atas nama suami pula. InsyaAllah kalau takde apa-apa aral, tahun depan pindah rumah lagi. Masih di Kuantan, cuma lokasi je berbeza. Rumah baru ni di Bandar Putra, Tanjung Lumpur. 2min away to main town. Dekat ya amat. Nak makan2 seafood pon area situ jugak. Bestnyaaaa!


Ni la deco-deco rumah selepas banjir, cantik tak? Sofa tu tak kena banjir ye, nasib baik sofa tu sampai selepas banjir. Hehehe.

***************************************

Apa lagi eh nak update? Actually ada la satu announcement ni nak bagitahu, tapi tunggu la next entry ye. Kang I takde idea pulak nak update blog. Tak gitu? 

5 comments:

Chekgu Azrine said...

sis..sharela deco rumah yang baru..hehehehe

Allene said...

welcome back...
cite pasal AR. kat opis husband lin ada sorang architect ni, dah bnyk kali amik exam... tak lulus2 gak.. bahahaha... susahkan nak dapat title AR tu.

Anonymous said...

Always show off

afiDa.ZainuDin said...

Wahh bestnye nak pindah rumah lg. btw, fida kt kuantan, baru tadi jalan2 dalam kereta, ingat nk mkn seafood kt tj lumpur tu tapi mak aiii ramai betul org. Mengenangkan anak dah letih terus xjd pergi. Maybe next time. :)

Noru Azlina Nasir said...

cantiknye sofa.. beli mana rm brape.. kikiki.. suke laaa
http://www.duniakecantikankesihatan.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...