Followers

Monday, November 12, 2012

Selepas 2 bulan


Lamanya tak update blog! Sekarang dah kerja boleh la curi-curi masa update blog kat office, kat rumah, memang tak berupdate la gamaknya sejak ada anak ni.

Cuti bersalin dah berakhir hari ini! 2 bulan je sebab kerja private kan, so hari ni first day hantar Aisha Amani ke taski. Sedihnya! Hati mana yang tak sedih nak tinggalkan anak kat orang kan, lebih-lebih anak sulung, tapi I rasa perlu gak hantar supaya si kecik tu berdikari. Mula-mula dah dapat BS, tapi I prefer hantar ke taski. Biar Aisha Amani ni berkawan sikit. Hope takdelah kejadian-kejadian yang tidak di ingini berlaku. Amin!

Pagi tadi sedih sangat nk tinggalkan dia. Sempat la tidurkan dia dulu baru gerak ke office. Masuk lambat sikit la hari ni hehehe.

Hope masa kerja ni production susu maintain banyak. Pagi tadi bekalkan Aisha Amani 4 botol 5oz. Rasanya berlebih sebab Amani minum 2.5oz/3oz je sekali. Tapi kita tengok la dulu kan, if berlebih, esok kita kurangkan sikit. If terkurang, esok bagi lebih lagi. Rocker pon I bawak, senang nak tidurkan dia. Lena lah sikit! 

To be honest, baru beberapa jam hantar dah terasa rindu dah. Tsk! Bertabah!


Love you sayang!



7 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum akak!
comelnya baby amani. takpe sheila tahu akak mesti tabah punya hantar baby ke taska. insyallah dia lagi tabah sbb ibu dia tabah :)

fifi tiez said...

Kalau i..confirm nangis!! hehe..

Cik Puan Tqah said...

hoho.. pasni hari2 bleh jengah cni

Yuliana Wahit said...

pandai dah amani tgk camera.. hehhee cute!

Hanys Jehari said...

Alahai comelnya. Geram... Patutlah ibunya menyepi lama....

anaztasias nora aira said...

comelnya baby intan !

syamimi said...

intan,anta taski ktne? dok kuantan kn?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...