Followers

Tuesday, May 8, 2012

What a World Collection by Jill McDonald


Tak sabar! 

Inilah fabrik quilt pilihan i, comel tak? From What a World Collection by Jill McDonald. 
Agak-agak sesuai tak untuk both gender?

Petang nanti nak singgah kedai jahitan cari fiber. Yeayyyyy! Nanti fabrik dah sampai terus boleh jahit.

Dari kecik ajar baby suka map, sebab abahnya cakap ini early education. Nanti senang nak ikot jejak langkah abah terbang di awan biru. Tapi ibu tak suka baby jadi pilot, sebab ibu yang stress nanti sebab takde geng bersembang, hahaha. Lagipun biar lah variasi sikit kan, kerjaya lain-lain. 

Tapi kalau baby nak jadi architect okey jugak, boleh jadi geng ibu! Tetibe??????

Tapiiiiii, kalau girl jangan jadi stewardess ye, ibu nak baby jadi doktor! *jauhnya berangan* Lalalalala~


3 comments:

hayati hashim said...

Hi gojes mommy...
I rasa ADAM :))

nYomeL said...

hikhikhik..
comelnye ibu berangan!

yerpp, sesuai la utk both gender..
ok, tak sabar nak tgk hasilnye!

selamat menjahit intan! :)

Anonymous said...

Salam,

You accept order tak? Call/whatsapp me anis 010 2251835

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...