Followers

Wednesday, April 18, 2012

DIY-ing quilt for my baby!


Found this and i just love it!

Tak sabar nak DIY quilt for the baby! Hope he/she will like it, amin!

Guess mana satu pilihan ibu untuk baby? Semua comel-comel belaka, kalau duit banyak memang dah grab dah semua (lambatnya gaji!).

Siapa teka betul memang terror lah!

Sementara nak tunggu material sampai Malaysia, nak beli fiber dulu. Material sampai je terus boleh jahit yeay!!! Berkobar-kobar ni tau. Wish me luck ya!


Love,
i n t a n o r a z a m


p/s: material utk HB banyak dah habis, stock dapat weekend ni. So kepada April brides, bersabar ye!
InsyaAllah minggu depan siap semuanya dan selamat dipos. Amin!





11 comments:

NORA said...

saya teka yang ke - 6 dari atas. warna biru.... kan? kan? kan?

SarahSyafiq said...

sis, cantik2 kain tu semua :)

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,cntik2

Cik Fifi said...

Good Luck!!Kasihnya seorang ibu kan..

ctmah said...

wah..cantik2..
blue2 dah mata ni..
yg paling atas kot :D

Shakina Farhan said...

byknye pilihan warna biru..cantik2..

fifi~ said...

rajinnye..proud of u! :)

farhana shamsuddin said...

bagus2.. chayok intan!

n0rraslida alias said...

waaaaa...sumer chantek-chantek! untung bby.... ^_^

adriea said...

5 ngan 7 dari atas.. hehe.. best kan wat sendiri.. rasa puas..

Hanani said...

i pun tengah preggy for 2nd baby..sangat teruja dengan baby quilt..salam kenal..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...