Followers

Wednesday, March 21, 2012

Fabric Hand bouquet

Lama sangat tak update pasal fabric hand bouquet disebabkan kamera tersalah simpan entah ke mana, so bila dah jumpa, just boleh update HB yang ada sekarang. Maklumlah i memang tak simpan ready stock, everyweek ada order, buat and pos. Buat lagi and pos, again and again. Agaknya nanti baby lahir mesti dah terror buat HB ni sebab hari-hari tengok ibu dia mengadap. Apa cer?

Layan HB untuk minggu ini, milik Sazni Fazlina dan Heriena Azman:


Untuk kesekian kalinya, tempahan memang dah closed tau! Takleh nak slot in lagi sebab ibu menandung dah mula sakit pinggang duduk mengadap HB ni lama-lama. (kesian kan lah saya!). Yang mana sempat booking November lepas memang akan digagahi jugak la untuk siapkan HB tersebut. Masa ambil booking dulu tak pregnant lagi, naseb baiklah takde booking masa dah bersalin. Instinct i think! Rasa lepas raya nak 'bersara', rupanya bersalin. Ahaksss! Yang mana baru nak order dan banyak email yang i tak sempat reply tu, i minta maaf banyak-banyak ye, kekangan kerja, kekangan kudrat ibu mengandung, kekangan family lagi. Sobs!

Sewaan veil dan baju pengantin pon sama, akan dibekukan sementara waktu ye sayang. I nak minta maaf banyak-banyak! InsyaAllah nanti i akan buka semua, bila? Tunggu masa yang sesuai la ye.

Kepada yang berkahwin hujung minggu ni, Selamat Pengantin Baru!


Till, then. Assalammualaikum!

i n t a n o r a z a m

6 comments:

kaklong said...

cik intan, kak long teringin sgt nak bunga tgn ni...

wpun dah kawin, boleh tak buatkan utk kak long jugak....plzzzzzz! :)

e k i n ♥ y u s r i said...

tp tetap nmpk cntik wlupun malap

cik yuyu said...

dear... i nk tny.. fabric flowers yang u buat ni.. kain ape ek?? blh bgtau x?? and then buttons bulat2 tu u order kat mane?? pliss.. share..

mazlina abas said...

kak inatan,maz dah try buat ikut cara akk tnjuk..tpi x secantik akk buat..waa.jeles

Anonymous said...

Salam Intan...
Ni adiba..i follower u tp i xder blog ;(
selalu keep on reading ur blog,sgt m'beri inspirasi.tahniah..n end of this yr pon i akan kawen..;). i minat sgt u punyer HP n akan cube buat mcm yg u buat.n ramai jugak i tgk nk ambil tempahan tp u da close.i kesian pulak pd diaorg.tringin pulak nk tlg buatkn HB tu utk diaorg,tp i takot x secantik yg u buat.but i will try my best ;) my email: adiani_moon@yahoo.com , waiting ur feedback dear..;)

Sfarlina said...

tq intan for lovely hb! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...