Followers

Sunday, March 18, 2012

Deluxe Close & Secure Baby Sleeper

I really want this for my baby!

I know some say it’s not worth it sebab just for infant only (0-6months), but I have my own reason to grab this! Kehkeh. It’s not for daily usage, but essential for travel purposes.  Malas nak travel bawa tilam, bantal, comforter etc. Plus baju, pampers, dah boleh penuh satu bonet.


Plus baby sleeper ni boleh di lipat dan dijadikan beg, handy right?


For time being, I tak plan nak beli baby cot, so masa dalam pantang ibu tido dengan baby kat atas katil. Abah? Hurrrmmmmmm, hehehehe. 

Nanti bila baby dah lasak dan susah nak handle, baru kita beli baby cot ye?

Nak tengok cemana bentuknya? Jom cekidaut!

The First Years: Deluxe Close & Secure Sleeper with Airflow Positioner


courtesy: google 

Comel tak? Baby sleeper ni ada dua saiz. Satu normal saiz, satu lagi deluxe. Yang i beli tu deluxe, besar sikit saiznya berbanding yang normal. 

Price range yang deluxe tu dalam RM170-199.90. But i just bought it for RM100! Yeay! Postage pon baru RM20 je. Still murah!

Esok sampai la, i dah track kat Gdex dah selamat sampai Kuantan pon! Weeeeeeee, tak sabar! Sebab tu suka shopping online, murah dan berbaloi-baloi!


With love,
i n t a n o r a z a m


19 comments:

Ainul said...

akak dl pun tido 1 katil dgn baby.kita tido tgh antara baby & husband.senang nk breastfeed.

Anonymous said...

Comeiiinya Ibu Intan.. U beli kt mna? Nak jugak la..

LittleSunshine said...

Untung dpt beli yg murah :)

cik chinta said...

bgtau la link mana beli. comel la. xla berterabur masa tengah tdo satu katil

ika said...

i dulu ada jgk beli bnda alah ni. Tp x guna pun. Bak kata org pahang mempedooh je sbb klau mlm ssh nk breastfeed baby. Tp dah let go kat tenet jgk:-)

niriysazia said...

Intan, boleh bg link laman web intan beli tu?

niriysazia said...

Intan, boleh bg link x kat mane u beli?

cikpuanputeri said...

Wee. husband i baru je survey baby sleeper nie!tapi belum beli lagi. sangat berkenan!. murah u dapat. jeles! heee

i'am mama said...

intan u bl kat mana.. murahnya...

malynd_anggun said...

bli kat ne u? i nk bli jgk! plis2 tell me....

veesakura said...

can i know u beli kat mana? sebab i pon ada secure sleeper ni, my SIL bagi pinjam. tapi, takde cadarnyer, dia lupa letak mana. hehe

saya cik puan syaz said...

salam intan.. muraaahhnyaa.. nk mintak tlg bagi link yg u bli on9 tu boleh.. :)) sbb syaz mencari jgk benda ni.. mostly harga agak pricey.. tp 100 ok.. still dlm budget.. hohohoh.. thanks intan..

intan said...

Hai semuaaaaa, thanks for the reply. Actually i beli dgn org, bukan dealer.. die pon ada 1 unit je..so mmg takde dh murah kat die..huhuhuhuhu. sorry ye, tak dapat nak membantu..

niriysazia said...

Kecewa :-(

ctmah said...

dear..how?u puas hati tak dgn brg tu?
act i pun ada order gak..tp xdpt brg lg

intan said...

Puas hati sgt dear..i dah basuh pon cover die, excited! padahal baru lagi tak perlu basuh pon..hehhehehehehe.

ctmah said...

wah..rase x sabar plak nk tunggu brg tu smpai :D
intan punye color ape?

Pencinta Setia said...

Apa beza saiz yg deluxe n yg biasa?

kogilah.n said...

How n where to purchase this?? Pls advice thks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...