Followers

Friday, March 9, 2012

Nursing cover my version

 cara pemakaian


details

Nursing cover my version, teheee! D shape, boleh lock/unlock kat belakang. 

Senang nak pakai terutamanya untuk ibu bertudung. ^^,

I letak kain linen dibahagian tengah header cover tu, (automatik akan melengkung keluar sedikit), boleh intai baby masa menyusu. Pastu i jahit menggunakan 2 jenis kain yang berbeza, kasi lawa sikit.

Bila dah siap, tersenyum tengok hasilnya. 
Harap-harap baby suka walaupon corak berbunga-bunga camni. kalau baby girl takpela, kalau boy?

Takpelah nanti kita buat lagi satu ye baby!




* ignore muka i yang sembab baru bangun tido. Hahahaha!


So how is it, mummies
?



15 comments:

FY said...

cantik!! nanti FY dah kahwin n ade rezeki dpt baby, FY nak tempah dgn Intan ye =) senang nak pakai bile ade buckle tu

Ainul said...

tak penah pakai nursing cover.cover dgn tudung je.hehehe..tp cantik nursing cover tu.blh la start belajar pasal breastfeeding dr skrg.

Syima Syaz said...

like 100x

Hanis said...

hehehe.. gud2.. untung baby... =)

FaRaLySsA said...

wahhh..canteknye!! kalau nk order bleh??,..hehe..serius ni..nk order..bape ye?..

email me : farahmukhlisa@gmail.com

FaRaLySsA said...

wahhh..canteknye!! kalau nk order bleh??,..hehe..serius ni..nk order..bape ye?..

email me : farahmukhlisa@gmail.com

farhana shamsuddin said...

intan cantik! awak jual x?

Liya Laa said...

Kak Intan, kenape kreatif sgt? Jeles laaa...Hahaha..

*terus dftr kelas menjahit esok* Tehee :D

Fieda said...

cantik....

seronok tgk Intan ada kemampuan nak buat benda2 ni...saya boleh pergi kerja je, balik kerja dah lembik...huhuhuhuhu...harap2 lagi sebulan dah cukup kuat nak buat preparation...:)

LisaLisut said...

Intan nk order! Hehe

cik chinta said...

kak, nape kt msg akk d fb akk x rep..T_T

cik faye said...

salam Intan...selamat berkenalan,
saya selalu baca blog u...
very creative
i linkkan blog u kat my blog,
sudi2kanlah jenguk ya...:-),
luckyseveninlove.blogspot.com

take care...*o*

ryy.han said...

pakai cover time mula2 je lps tu anak dok main tarik2 (bahaya terselak la plak)...

so end up prefer g nursing room..tp klu xsempat cover pakai tudung je (tudung ok plak..xde dia main tarik2)

Vitaminfavourite.blogspot.com/ said...

Cantik sungguh design nc ni.. besar. Akak punya beli online gak tapi kecik. Akak fully bf. Sekarang anak dah setahun.. rasa nak kena cari satu yang besar cam ni. Hehe... http://vitaminfavourite.blogspot.com/

Anonymous said...

slm..kain sis gn kain yg mcm mn material..cotton yg nipis or tbal..tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...