Followers

Tuesday, August 9, 2011

Teaser Dulang Hantaran


Semalam dah try gubah satu, hehehe. Suka sebab bunga nampak sangat penuh disebabkan reflection pada cermin tu. Like 1000x. Ingat nk gubah berbeza-beza mengikut dulang, baru la tak boring melihatnya. 
Semangat-semangat!

Nanti lepas wedding boleh deco rumah pulak, hang banyak2 susun kat dinding. Cun!

Psssttt: kepada yang bertanya, ini bukan frame gambar, i custom-made sendiri pergi kedai frame, i pilih border frame and cermin muka (bukan cermin transparent tau, pilih size dan kedai yang custom-made for me. Kedai frame tu di Kuantan, highly recommended, sehari je dah siap 9 frame bersaiz 1kaki x 1kaki.

19 comments:

cikFM said...

good idea i think.. :)

Sfarlina said...

intan, tu frame gmbr kan?? ada kaca gak eh?? ke base frame tu just plywood?

Fariza said...

cntiknya. kreatif.

iedaurora said...

gorges luv it so much! boleh buat frame lg...

cheQmOomOo said...

wuuu kreatipnye kamu :)

miey anna said...

intan...sukenye idea ni...siyess la..kamu sngat kretip okey ^_^

reena said...

Oh myyy serius u kreatif sangat2. Tak terfikir nak buat dulang hantaran ada cermin camni.

malynd_anggun said...

superb!!! :)

~ NANA ~ said...

wahhh...class gitu! hehe

Engku Artini said...

intan.. suke2!! cantik. kedai mane kt kuantan tu, i pn stay ktn

Minmin said...

wah lg kemas compare to hazlie hamzah pnye hoho. me likey 1000x gak

kitakesitu said...

wahh bernas aje la idea u ni intan.hehe.tp guna glass tu yg berat2 mcm buah x brapa sesuai la kn.

eesyaheera said...

lepas kahwin boleh tampal kat dinidng tu best. Dah boleh buat hiasan

zimie said...

ouhh i like your idea.frame hantaran boleh guna hang dekat dinding pulak.sangat praktikal!!:)

anaztasias nora aira said...

intan as usual u mmg kreatif :)

imymemine said...

yes, creative ! and very nice! ;)

Adawiyah A.Halim said...

satu lg idea yg mantops dr intan..fuhhh...

Sue said...

kat mane ek kedai ni sis? saye di kuantan ni, n mmg tengah cari frame utk deco rumah.. huhuhu

Anonymous said...

kak intan, how did you make the kaki eh? xleh imagine cane cermin tuh bleh stay put on the kaki? tutorial skit :) thanks! appreciate if you can email me amiahsazali@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...