Followers

Thursday, January 26, 2012

Update dari Kota Keriangan Genting Highland


Kota Keriangan Genting Highland 


Peace!

Mula-mula haruslah muka excited, dengan harapan dapat pujuk husband untuk main semua, tapi kalau diri sendiri pon dah tak berapa yakin, simpan dalam hati jela cita-cita nak tawaf satu genting tu, huhuhuhuh. 


Ni masa baru sampai, freshnya muka sebab baru bangun tidur. Woweeeee, Genting pon tak ramai orang lagi, so takyah beratur panjang la nampaknya. Tengok depan i pon takde orang kan?


Dapat main ni, seronoknya! Yang lain pon dapat main juga. Cuma...

Tapi tak dapat main yang bawah ni. Tsk tsk. Dah lama mengidam nak main space shot ni, dulu dah pernah naik sekali, best gila! Kalau takde 'sebab', confirm nak naik 3x. *berangan*


Husband muka happy sebab dapat main roller coaster. I?
Kena tinggal boleh tengok dari jauh je tolong jadi photographer, uhuks.


Whatever it is, i had fun there!
Walaupun tak leh main semua, tapi i puas hati! Yang penting merasa tidur kat First World Hotel yang super duper besar tu. Rate/Star? Biasa-biasa aje rupanya, tak delah best sangat. Maklumlah ambil deluxe je, bukan suite, hehehe.

Cuma terlalu ramai orang, mungkin juga crowded sebab CNY.

Guess, agak-agak berapa ramai staff yang diorang ada untuk run hotel tu?


Ni masa sihat, segar je bergerak ke sana ke mari.

Hari ni, masa 6 weeks 4 days, dah mula loya, kaki cramp, badan lenguh. Huhuhu, muntah je belum cuma cubaan untuk muntah dah 10x.

Ya Allah, permudahkan urusan hambaMu ini. HB sudah banyak terbengkalai, harap-harap diberi kesihatan yang baik sepanjang pregnancy ni.

Mood nak update blog takde, huhuh.


Salam sayang,
i n t a n o r a z a m

13 comments:

UyaRayza said...

take care k dear ;)..walaupun i anak jati phang tp i x pnah lagi jejak kaki kat genting (-_-)"..nak jugak ke saneeee

e k i n ♥ y u s r i said...

tahniah
dah jd m2b....hehe

erin moshimoshi said...

tahniah siss

Khalisa Ridzuan said...

hehehe. congrats again intan :)
i rinduuuuuuu nk g genting.dh few attempts i try utk ajak husben g genting. tp bila pk balik i xdpt main sgt pn nt frust. jalan2 je kot.ntah bila. dlu masa single kuota i kene naik genting setahun sekali.ngahahaha

take care Intan :)

Suria said...

comelnye intan, berseri m2b.. hehehe
take care ;)

~ NANA ~ said...

hehe sian dia xleh nk naik solero ;p

btw take care tau...semoga sihat2 je & semoga x teruk sgt alahan tu...hehe

malynd_anggun said...

macam akn ke genting bln 3 nti...asben beriya nk nek sana..tp i kalo xpreggy pun mmg xteringin nk nek bende2 tuh...i penakooott...heheh

Nisa Dawi said...

tahniah kak intan..=) i am ur new follower..hehe..kagum....kita sekampung..=) tapi sy jengka..hehe...dekat aje kan..

sarahhernyzar said...

my dear intan... aku nk gelakkan ko. hikhikhik x pat men solero tu kn. nanes wuuuwuuu. haha. x pe baby syg ibu dia after deliver baby soh bawak dia plak. haha. eh babe seri ibu ibu dh naik. *hugs*

hayati hashim said...

Congrat intan... Take care

Shakina Farhan said...

best gile xd org..xpe2..tahun depan pegi lagi main solero tu ye..

farahD said...

Intan congrats on becoming a mother hehe so happy for you !

nYomeL said...

congrats intan!
happy for you..

jaga diri & baby baik2 tau! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...