Followers

Friday, October 28, 2011

Orang Kuat



Tanpa mereka, saya bukan siapa-siapa. 
Orang kuat disebalik majlis besar saya!

Cantik kan baju diorang? 
Cuma sedikit ralat sebab tak dapat nak ambil gambar banyak-banyak.
Nak kumpul semua memang tak dapat, ini pon 'CURI' gambar dari kamera diorang sendiri. 
Kalau diorang free, pengantin pulak busy.

But luckily, i have you all by my side~


I LOVE YOU ALL!

6 comments:

Asfiza said...

cantiknya bekas hantaran..warna warni..:) sukeeee....

FY said...

simply adorable..siapa cakap majlis kat kampung tak boleh buat simple yet nampak grand..this is it! i totally impress with u Intan =)

Hunny Kitty said...

terbaik la mak cik2 tuh!

Mya Kamelia said...

sporting a aunty-2 tuh..

Liya Laa said...

Cantiknya la hantaran tu. Upah or buat sendiri ? :)

LaLaLOLa said...

those aunties are ur sister kan intan? kalau aku x silap la hehe nway lps kaawen ko amek tempahan hand bouquet tu lg x? mcm nk present kat kwn baik aku la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...