Followers

Sunday, October 30, 2011

30 October: Update

Asalammualaikum WBT,

Sejak sebulan yang lalu, blog saya hanya dipenuhi dengan gambar kahwin yang sangat banyak sehingga mampu membosankan orang yang membaca. Maafkan saya okay! Saya masih lagi obsess dengan perkahwinan sendiri. Oh yes!

Sudah hampir sebulan saya menjadi isteri kepada suami tersayang. Kehidupan selepas kahwin sangat membahagiakan walaupun kadang-kadang saya ter’malas’ membasuh baju, ter’lupa’ membuat air, ter’mengelak’ membasuh pinggan. InsyaAllah saya akan belajar untuk menjadi isteri 
yang lebih baik setiap hari.

Kesimpulannya, kehidupan selepas kahwin adalah AWESOME!

Kepada semua b2b yang ‘sangat banyak’ bertanya pasal handbouquet, untuk sekian kalinya dan dengan rasa rendah diri, saya nak announce tempahan untuk 2011 telah DITUTUP, sobsob. Tempahan dah terlalu banyak dan di luar kemampuan.. Saya taknak memjadi tamak, ambil tempahan terlalu banyak dan hasilnya tidak memuaskan hati. Yang mana saya tolak, jangan berkecil hati. 

InsyaAllah akan buka balik suatu hari nanti. InsyaAllah!

Kepada email yang belum berbalas, insyaAllah saya akan baca, maafkan kelewatan; saya hanya manusia biasa.

Saya doakan hari anda baik-baik ajer dan sentiasa bahagia! Amin!

Last but not lease, jom layan teratak baru kami. Our home sweet home. Barang rumah dah hampir complete, bilik tetamu pon dah ada, weeeeeeee~

Kalau perasan banyak barang yang recycle daripada my wedding haritu, guna balik kan lebih jimat. Hehehe.

TV kotak aje, belum mampu tukar LCD, insyaAllah one day

dulang hantaran yang berubah menjadi wall decoration

bunga orkid di pelamin nikah

bunga meja beradap

Ni cat asal rumah, tak sempat nak tukar cat lg. Asalkan nampak kemas, okeylah for now. Malas nak membazir. 

So dah nampak rumah saya, jemput la datang ke rumah. Dah berhias baru la tak malu la jemput kawan-kawan datang, hihihihik.

Sincerely,
Your Truly Intanorazam




25 comments:

Syima Syaz said...

cantiknye rumah u....... suci murni je....

anaztasias nora aira said...

cantik dan useful. dah datang umah intan. memang cantik !!

Cik Fifi said...
This comment has been removed by the author.
Cik Fifi said...

Cantiknya....kat mane rumah puan Intan ni?

farahD said...

intan terharu nmpk 'hadiah' di situ..hope u like it. =D

Fariza said...

cntiknya rumah. nk dtglah. hehehe. kat mana? :p

erin moshimoshi said...

kemas !!

cheQmOomOo said...

huuu hepi 4 u ;)
bsns n life goes well ;)

aNNor said...

I nmpak jam MiG..sukanya! nak satu boleh? ada lebih x?? hahaahaa

miss puteri said...

Nak datang lagi. nak dtg lagi!hee. cantik!!

ni@ @in said...

suke tgk deco rumah intan..cantik(^_^)

LisaLisut said...

best betulll sbb u recycle balik wedding items.u mmg good planner babe.cantik la cat rumah u.warm.bole i tau code color cat tu kuning ke cream apa eh? nk buat inspirasi cari cat dinding rumah hehe.thanks intan :)

K.I.N.A said...

akan datang terjah nanti! hehe..

intan said...

syima, nora, farahD, erin, cheqmoomoo, put, nia: hihihik, thanks dear..

lisa: ni cat asal dear, nnti kalau u nak i advise utk wall, pm me k~ anytime for u..

kina & put: meh la datang umah..nora silalah datang lagi..

annor: jam MiG tu ade satu je..hihik

fariza n fifi: jemputla datang, rumah kat kuantan..

Cik Tqah said...

i loike sgt design umah u..cntek..swett.. msti besh je dok dlm umah tu xnak kua kan dear :)

Asfiza said...

walaupun guna semula..tapi semua tu berbaloi sgt2..
cantekk..!

Nini Mohd said...

cantiknye. kemas. tenang jer, kan. pandai awak decorate & recycle balik barang2 masa wedding. takde la membazir, kan. =)

http://ninimohd.blogspot.com

noridaramli said...

kaler kuning yg mendamaikan...sis suke...suci murni gitu...pandai awk deko

chenta nana said...

intan... adore ur blog... love everythings about ur wedding, ur new house.. really love it......
u're so lucky la... creative sgt2...

Ainul said...

cantik la rumah..nanti blh minta advice deco rumah saya pulak :)

Rilla said...

Suka rumah intan! Cantik dan sangat bijak recycle barang deco. Maybe I should take a leaf from your book sebab Rilla nanti pun DIY pelamin jugak.

Liya Laa said...

Kak Intan, kite nmpk awak guna dulang yang kite bagi. Teheee :D

Sorry sbb Liya tak sempat nak tulis kad, beli last minute.

I'm glad Kak Intan dah guna :D

Okei,hadiah perkahwinan yang kantoi :p

Nice house. Nak datang bole? Hihi.

LittleSunshine said...

Ya ampun hitam.konsep kita hampir sama.liza pun sibuk kemas n deco umh.meja tv tu n kerusi warna putih ek.aduhaiii kalau btoi,mcm yg umh liza.tp xleh lawan umh intan yg lg lawoooooo.hihihi

LittleSunshine said...

Opps type error hitam* tu..hihihi.liza ade mslah dgn menaip

mama aleen said...

sweet la umah intan.. tenang je.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...