Followers

Tuesday, October 25, 2011

Hiatus

As salam,

Sayang-sayang semua, 

Banyak nak kongsi kat sini, tetapi masa terlalu mencemburui. 
Banyak nak share itu dan ini, tapi kekangan kerja tidak mengizinkan.

Maafkan saya ye. 

Nak tunjuk HB untuk cik Puan Aliza Johan (felt& butterfly) tapi kamera tertinggal kat rumah,
malam ini k! 

Last but not lease, meh tengok cik Puan Huda dengan fabric HB (small) ni~

Requested color: Shocking pink & Yellow
(i tambah color orange and peach)

8 comments:

miss puteri said...

suke cantik! pengantin pun cantik! suka tudung! hehe. update lagi lagi!

Schaz said...

sweeet!! scarf tu pun intan wat ke?

Fariza said...

HB saya. jgn lupa. ehehehe.

kaklong said...

kalo kak long nak jugak boleh ke?

de tak masa cik puan intan ku sayang.....? ;(

Cik Roza said...

bunge cantik...pengantin cantik... org yg buat HB tu mmg rajin n kreatif!!!!! =)

.:shura shushi:. said...

awak cantik..!

Mimin said...

puan intan! pelase me pon nk gak. xpe lambat lg on february. kalo xpon u sewakan ur HB ble?

Cik Emie said...

She is my bff ;) emi ade review cket kt blog hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...