Followers

Monday, August 1, 2011

Project terbengkalai, i need EOT

EOT: Extention Of Time

Hai sayangs,

Hari ni update blog lepas sahur, cuba tahan mata dari tidur, hehe. 'Felt Corsage Project' terbengkalai, salahkan diri sendiri, dushhh dushhhhh. nak minta EOT boleh? Hari tu dah beli 20 pcs plain felt via online, RM21, murah tak or harga normal? Jarang beli jadi tak tahu, grab je terus. Tapi macam tak berkenan nak teruskan sebab tone colors sangat striking. So kena tunggu Nana balik dari Korea, kirim kat die polkadot felt pastel color, matchkan supaya color striking tu boleh tone down sikit.


plain felt beli kat sini: Craft N Design kalau nak beli sila lah jenguk

Yang ni memang dah highlight kat Nana nak pastel color, taknak striking. Semua cantik-cantik, Korea kan terkenal dengan barang-barang sangat-comel-rasa-nak-gigit-satu-satu. Sangat rambang mata!! Cutenessssss!


Comel tak tahap  'sangat-comel-rasa-nak-gigit-satu-satu'? Or i perasan sorang-sorang?
Hehehehehehehe.


Cubaan pertama, menggunakan plain felt, polkadot net. Nanti nak try bentuk lain plak, tengok tahap kerajinan hohohohoho.


Semua barang dah ada, tinggal nak beli butang kain utk letak kat tengah-tengah bunga tu je. Doakan i rajin DIY-ing. Bulan puasa nak kurangkan taip panjang-panjang, banyakkan gambar,. barulah ceria! Bak kata orang, kurangkan bercakap. Sama ke?

Masih belum terlambat nak ucapkan Selamat Berpuasa! Love you all!

11 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

seyes cantik....

selamat berpuasa jugak

Gadis said...

wahhh...comei-comei...^_6

Ainee Cumi said...

Rajin lah u. Comel sangat buttonaire tu ok. Keep it up, darling.

~ NANA ~ said...

kretif betol..hehe

cik enul said...

cantek gler..tak nampak macam DIY pun..macam beli kat kedai2 art..sgt2 impress...

amy fahmi said...

kreatif u u..cantik betul.

LisaLisut said...

i ade baaaanyaakkk sgt masa free so wish i could lend u my time.tp u kene bagi sikit corsage u.hahaha.joking ramadhan :)

cantik nya..creative betul,pas kawin u buat bisnes la babe.haha

licA said...

arghh tengok polka dot tu terus suka hehehe

♥ Kasut Pink ♥ said...

1st time tgk felt polkadot.. memang comel sgt.. Hai intan, rajinnye kamu menDIY.

anaztasias nora aira said...

cantik. kreatif !!

eesyaheera said...

Rajin betul B2B ni. Cantik ada polka dot. Selamat berpuasa Intan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...