Followers

Tuesday, August 16, 2011

My current project

I need to complete this by end of this week, proposed 4-star Business Hotel at Kuantan, but yet, kenapalah idea tu susah sangat nak ada? Patutnya excited sebab nak tambah lagi satu hotel cantik mengalahkan Zenith Hotel tu, (perasan*).


Tapi memang takde idea pon, menyesal jadi architect. (tetiba! boleh tak nak cuti sampai lepas kawen, nak settlekan satu-satu dulu). Pusing-pusing 3D nampak boring, nampak too plain. At last tutup pc tanpa tekan save as, which is just save previous works jela. Why?

Ada sesiapa nak tolong designkan tak, offer ni?

Or sebab kepala bercelaru dengan wedding preparation etc? Tapi xde progress pon, why so nervous?
Kenapa minggu ni semua benda macam tak kena je? Berdebar la.

1 month and 2 weeks to go.


3 comments:

kaklong said...

kalo kak long tolong....conteng la jadinyer...

miss puteri said...

hee. makin plain lah jadiknye kamon2 sikit je lagi nak siap tu....i lagi neves dan terus neves... down....

UyaRayza said...

uya pun x ade mood sgt skang hehehe..dh 2 bulan x ade moon nk buat wed preps nie..duk melangut jer..nk bukak2 mata sume dh siap n ada ble?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...