Followers

Sunday, August 14, 2011

Hantaran for Put

4 Hours.
Hantaran tercepat yang pernah dibuat setakat ini, boleh catat untuk rekod sendiri, haha. 
CIK PUTERI a.k.a Put minta i untuk buatkan hantarannya untuk pihak lelaki, so semalam put meluangkan masa ke kuantan untuk bersama-sama dengan i membeli hiasan hantaran. At 1pm, she safely arrived at my little crib, alhamdulillah. Lepas zohor, kami pon keluar cari barang-barang untuk diy hantaran dan veil, dan ditemani KINA, sebagai peneman setia. Everything settled at 5pm, so hantar Kina balik dan straight away ke bazaar ramadhan untuk beli juadah berbuka.

Rezeki put, jiran-jiran pon ada memberi juadah berbuka, memang banyak rezeki kami semalam. So after breakfasting n solat, bersedia untuk menggubah! Yeay! Put plak dengan task menyiapkan bantal hantaran, heheheh. Ingatkan nak siapkan sikit je, tapi memandangkan Put datang jauh, i rasa nak settlekan semua sekali. Finished at 12am. She asked me to make 9 deco for hantaran, tapi i buat sampai 7 je, 2 lagi untuk coklat dan sirih junjung, i minta Put buat sendiri. Inilah hasilnya, sikit-sikit jela, nak full version, tunggu wedding CIK PUTERI September ni ya!
Okay tak combination color ni?


14 comments:

~ NANA ~ said...

wahhhhh...nmpk sgt cantik + exclusive okey...suka2 walaupon nmpk sket je...hehe

miss puteri said...

weeeee... suke!!! setle pasal hantaran.. sgt puas hati tengok!hee.. clap2.. hebat intan!!hehe (^_^).... kagum tengok u menggubah bunga.. suke combination warna.. n love orchid!!heee.. biar pun sikit je dpt orchidnye... thanks atas layanan u!!!hee. tak sbr nak tunggu yang lagi satu!!hehe.....thanks decorater hantaran saya!! nanti dtg touchup2 ye..hikhik....

Cik Zimie said...

wow hantaran put u buatkan!! nice sangat dear.put bestnye put. suka colour combination tu!! :)

anaztasias nora aira said...

cantik intan !!!berapa upahnya ni ? :)

Cik Emie said...

dear, u ni mmg tgn seni la..sume u wt nmpk perfect je :) bole bukak bisnes besar2an ni hehe :)

Cik Hazz said...

Wahh, cantiknya!! creatif la you.. untung cik puteri ;-)

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik

Minmin said...

wah cantiknye. nk minx pendapat u la utk idea hantaran i ble?

LisaLisut said...

omg awesome gila okayyyyyyyyyyyyy!!! cntik hantaran put! :)

K.I.N.A said...

orchid tu paling cantik! warna baju kina..haha..

kitakesitu said...

wah,suda start bisnez hanntaran.nice!u ni mmg tgn bseni la intan, pegang pape sume menjadi kan =)

eesyaheera said...

Wahhh, Intan dah buat bisnes. Boleh la tambah duit buat belanja kahwin. Cantik la awak gubah hantaran tu.

hazlynda kushairi said...

wowwww i love the combination. creative bakal cik puan. kalau tau dulu hantaran belah lelaki suruh u buat. nice. love it to the max!

nurul izayani said...

cantik!!!pastu nmpk xclusive gitu =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...