Followers

Thursday, June 23, 2011

Fabric Handbouquet versi Intan Norazam

Ingat tak entry I ADORE THIS ?


Ayat saya dari entry tersebut:


"Oh my! I love everything about their wedding. *melting~
They are perfect couple 
They had perfect wedding
No offense

I wish i'll have this at my wedding, insyaAllah.
1% pon jadilah, pray for me."

So,..

Saya tahu ini bukan fresh idea dari saya. Saya tahu saya meniru idea orang lain. Tapi sukanyaaaaaaaaaa lah aiiii! Comel sangat, kena dengan tema perkahwinan saya. Terbayang-bayang handbouquet yang sama untuk majlis saya. Wink!

FRESH IDEA FROM HERE

I adore everything about this sweet-vintage-chick wedding.

Kepada Filmshotartifact, maaf lah saya CURI idea awak, huhu. Saya tak buat bisnes, hanya buat untuk diri sendiri sahaja, maklumlah teringin sangat handbouquet yang sama. Tapi saya ni pengantin budget, kenalah buat sendiri. Nak upah tak mampu, sobsobsob. Hasil saya taklah secantik mana, so-so sahaja. Thanks sebab idea awak sangat best dan comel. Saya suka sangat sangat sangat!


Ini versi 'handbouquet Intan Norazam separuh siap'.
Baru siap 65%, belum beli polisterin untuk pemegang handbouquet supaya saiz besar dan sedap dipegang, pastu nak cari net untuk deco bahagian bawah, dan last sekali nanti lilit dengan ribbon dan jahit butang sederet.


Hehehe, full version tunggu entry lepas wedding la ye sayang. Thanks again to Filmshotartifact for the great idea. I heart your works so much!


18 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

buatkan 1 utk sy boleh x?

miss puteri said...

suka sgt!hehe. mcm nak makan2 tau! tak sabar nk tengok betul2 n bergambar ngn HB nie!hee

♥ Kasut Pink ♥ said...

Ya Allah cantiknya. Kreatif & berseninya tangan kamu ni Intan.. Kagum ni..

UyaRayza said...

intannnn..cantik sgt5 yerrrr...bgus2 hehehe..ble buat bisnes pasnie hehehe

~ NANA ~ said...

OMG canteknye!!!

wahhh u sgt kretif!

reena said...

OMG cantik sgt your handbouquet! Kreatif gila! Kalau i nak, i order kat u boleh?

A 'n' M said...

dear!!!suka gila!!!!!!comel sgt....xsbr nk tgk yg da siap nnt! =)

ElyaElmo said...

ya ampun!!comelnyeeeeeeeeeeeee

PussyCat said...

cantik gilaaaaaaaaa!!!!nak tempah!!

farahD said...

wahh bagus2 !! keep it up. budget wedding I like. actually its not their fresh idea pun intan...seen many already buat kat oversea thru crafts videos...pernah nmpk time aku cari2 tutorial on paper crafts. Cant wait for ur wedding dayy =D ngee

K.I.N.A said...

cantik! clap3..hehe..nak 1..hehe

Bubbles said...

comelnya!! suka jugak!

intan said...

ekin: insyaAllah kalau ade masa free, bile majlisnya?hehehehe

put: jangan makan, nnti rongak HB i tuuuu~

kasut pink: kagum? thanksss, meh la buat sesame.. sharing is caring~

uya: bisnes? kene tunggu lepas kawen kot..tak tersempat nk buat..

nana: eleh u pon kreatif juga~

reena: bile tu, jgn masa terdekat..hehe, tak sempat nak buat...

malyn: comel ke, thanks dear!

elya: hihihihik, malula ckp cmtu..

pussycat: thanks dear, nak tempah ke?

farahd: yeke, hehe, xpela klu cmtu, kira tiru meniru la ni kan..hehehehehe

kina: thanks dear kina!

bubbles: thanks dear~

dyll basri said...

babe,
i pun tgh work on this project!!! semoga menjadi nyata... doakan aku...

ctmah said...

fuiyoo...npela i dah kawin.kalau belum,i sanggup order dr u.hoho!
anyway congrats dear :)

Adawiyah A.Halim said...

Wahh!!! bestnye intan..kreatif..i br ingt nk order dkt FILMSHOTARTIFACT...kalo order dgn u..ok jgk kn..heeee

PussyCat said...

intan: nak tempah!!!

cik senah said...

salam..

masyaallah.. kreatif! rajin! dua perkataan chek tuju utk hasil kerja awak nie..

ermm.. kalau tempah buleh ka..? emel chek.. : nurasyidah1981@gmail.com..

sekian, macih.. & happy preparing for your big day!~ :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...