Followers

Tuesday, June 21, 2011

Door gift: Apam Polkadot

Akhirnya, impian untuk menjadikan Apam Polkadot sebagai doorgift insyaAllah dapat direalisasikan.

Yeay! Sukanya. Puas i google sana sini cari link orang yang boleh buat banyak-banyak dan deliver ke Jengka, dan kebanyakannya semua tak sanggup nak ambil order sampai seribu lebih. Hu hu hu. Hampir hancur harapan i untuk mendapatkan apam ni. Rupenya rezeki depan mata je. Alhamdulillah~

 courtesy: mr google

Rupanya anak jiran i buat apam ni, jual online kat Shah Alam (LINK). He he he, terus angkat phone dan call dia. Alhamdulillah dia bersetuju nak buat walaupun banyak. Yeay, suka lagi. Pastu takde transportation charge sebab dia pon orang kampung, so boleh balik untuk kenduri i sekali nanti kan. (dia kawan zaman kanak-kanak ribena dulu).

Kalau boleh, i nak warna cute-pastel-creamy pastu nak polkadot putih macam gambar di atas. Nak minta dia buatkan montok-bulat-buntal-gemok macam gambar di atas juga!

Yeay, sukanya!

Siapa yang datang bolehlah merasa Apam Polkadot yang cute ni. He he he~

8 comments:

malynd_anggun said...

dear, nk link dia bole? tq

~ NANA ~ said...

cute kan apam ni? suka tgk mcm mushroom pon ada :)

K.I.N.A said...

comel gile..simpan utk kina 1!hehe..rezeki depan mata je kan..siap no transport charge lg..

ElyaElmo said...

sedapp apam niiii...salu beli tuk makan

Ms and Mr Red Ribbon said...

nak apam tue... kalau dapat jemputan insyaallah datang hehe...
btw followed and linked u...

Adawiyah A.Halim said...

comelll sgt2 lerr....

tqahmisdar said...

nk buat apam ni jugak nnti..nyum2..hehe

UyaRayza said...

comelnye apam nieeeeeee...cuteee..suke2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...