Followers

Thursday, April 7, 2011

Reveal: Combination Color Bride & Bridesmaid Part 2

Januari lepas I ada buat entry ni, berkenaan my theme color, Alhamdulillah sampai sekarang memang I stick dengan those color, Cuma tiba-tiba my fiancé taknak pakai pink masa kawen, so sad. Huhuh. I dah beli pon persalinan dari Butik Puteris, its Dusty Pink color. Love it so much. Then now I nak let go persalinan tersebut. Ada sesiapa berkenan tak? It comes with a dress, veil, tudung and shoes. Kalau ada yang nak boleh la email I ye, for now ada yang nak beli, from bridal boutique, tapi sayang pulak. Heheh. Berfikir 3 4x dulu ni nak let go kat siapa. Sebab tu la tiba-tiba jadi light orange/peach plak untuk bersanding, sebab I tetap nak color yang boleh match dengan baby corn tu! Peach pon oke what..still warm color~

Ini lah dia, tunjuk kain dan kasut aje, wink!

8 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik

cheQmOomOo said...

lawa :D

miss puteri said...

cantik! tapi da ada baju..huuu. kalau takde dah amik dah niee....

lind said...

yg baju pink tu yg mana ek? nak tgk blehh?

intan said...

lind: yg i attach tu la baju nye, dusty pink color..

reena said...

Hi found your blog thru Ida :)

I loveee peach! And i think peach + baby corn combo is genius!

iedchan said...

wahh..cantik2...kasut die pun cantik..match2...mmg amik dari lace yag same kan...:)

I folo u k..i b2b jugak

MiSsJue said...

available lg ke? how much for all?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...