Followers

Sunday, March 13, 2011

Hai sayang-sayang semua!

I sangat sibuk lately. Balik Korea terus kerja, tak sempat nak rest pon, nasib baik tak jetlag, Alhamdulillah. Review pasal Korea minggu depan insyaAllah ye. I’ve enjoyed the trip so much! Thanks dear nana as my personal tourist guide, plus layanan sangat first class you!

Weekend ni sibuk juga sebab kena jadi pengapit my besties Hana,. Hihik and guess what? I pon kena pakai inai sebelah tangan, teruja! Kononnya bila kipas pengantin nampak la inai tu.. professional touch plak tu, rasa taknak basuh tangan dua minggu.

Pon banyak jugak nak review pasal wedding Hana, sebab i heart everything from the henna, the  beautiful dress and the make up artist (aleng tohara), the pelamin, the door gift, the bed decorations, and etc.

Uhuks, banyak betul nak review ni, cramp tangan nak menaip nanti. Doakan semoga i rajin ya! Kena buat list ni, nanti terlepas entry. I KNOW my blog has been ignored more than two weeks kot, cian dia. Memang banyak sangat nak tulis, rasa baru je bagitau wedding ticker dah tukar tujuh kepada 6, pastu now tengok dah 6 bulan 2 minggu. Gosh!

KOREA TRIP (foods, shoppings, culture, wedding deco, )
HANA’S WED (everything)
PERSONAL LIFE

1 comment:

miss puteri said...

yey! cepat update!hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...