Followers

Monday, March 14, 2011

Candle Lantern

Hai!

I ada beli half dozen candle lantern kat Korea. I ingat nak sewakan, siapa berminat boleh pm i ye, the rental price as low as RM5 per pieces. Tapi kena jaga elok2 la, sebab i nak guna untuk my wedding bulan Oktober nanti. Takot by the time i pakai lantern tu dah buruk dah. Hu hu hu. Nanti i upload gambar okey. For now i tinggal lantern tu kat kampung, lupa nak tangkap gambar kihkih. Tapi bentuknya lebih kurang camni la, white color, tapi mine kurus sikit la bentuknya~

5 comments:

miss puteri said...

cantik..hehe... hias dalam rumah canti juga..hee

K.I.N.A said...

sure la kina xle nak sewa kan? sebab tarikh sama..haha..

ElyaElmo said...

dear..nk sewa...nk pickup kat mana yee??
pm me the deatil boleh??
klo ok..kiter ingat nk sewa...

farahD said...

intan dear letak specification mcm height and length dia..aku pun nk tau jgk brapa besar exactly...heheh nice holder.

intan said...

put: tu la pasal..comel je..
kina: huhu, kina mmg xleh la..cian dia..
elya: cuba email kita ya the details, event kat mane, bile, etc. nobody_atpc@yahoo.com
farah: mmg nk letak measurement tp kn dh bgtau tertinggal kt kg, so that nnt br buat detail review ye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...