Followers

Wednesday, February 2, 2011

DIY VEIL for SOLEMNIZATION full review

Nasib baik ada kawan jadi model. Hehe, thanks Eiei. Ni veil dalam keadaan 80% siap. Nak tambah pearls kat area patching kiri dan kanan tu. I love the the 'kedut-kedut' and it's flair! yeaaahhh,. berjaya!

19 comments:

Q said...

Ya Allah..cantiknya!!!ambik tempahan??hihi but memang cantik sesangat..:)

~CiK NadiRa~ said...

OMG!!u DIY ur veil???oh jeles!!!..ohh cantik sgt dear..totally in love with it!!!

intan said...

Q: hai sayang, thanks sebab puji! tempahan?omg tak pernah terpikir, malu la i takot xlawa nanti..huhu~

nadira: i pon tak pecaya! but end product sangat cantik and i love it too..

kitakesitu said...

perghhh.intan dear,love ur touch.yang hujung tu ala-ala aida punya tudung ke ye?santek wooo.

iedayah said...

wow...cntik!!!

Sharifuddin & Shakina said...

sukeeee..nak menuntut ilmu..;)

Sharifuddin & Shakina said...

kak hana kawen bile?hehe..segan plak nk dtg..

intan said...

zaila:thanks! aida gadis melayu ke? xpenah tgk veil die penuh huhu tp yelah kot sama, i just tiru jahitan aleng n buat2 sendiri je..hehehe.

iedayah: thanks darl!

kina: sila tuntut n akak pon nak menuntut dari kina ni, hihihik =)
fyi, kak hana kawen 12 mac, ape nak segan, dtg la nanti boleh jmpe!

mizzunderstood said...

dear...its GORGEOUS!!!!!!
lawa sgt2!!luv it to the max!! =)

miss puteri said...

sgt cantik. ambillah tempahan. hehe.. pasti meriah nanti!hee

miss Z said...

cantik gile!!! =)

intan said...

malyn:thankssss!
put: nak amek tp takot tak terbuat, i kan kadang2 bz..
miss z: tq sayang!

noridaramli said...

wah...gojes teramat....ida berjuta juta jeles teramat2

ct.fatimah said...

hai intan...sy bru je follow blog awk ni..tgh mncari idea utk mjlis nti..trjmpe blog awk... serius veil tu mmg cntik ya amat...

ct.fatimah said...

hai..bru follow blog intan ni...tgh cri idea then jmpe blog awk...suke sgt veil awk tu...sgt2 cntik..huhu

MiSsJue said...

nanti masa I nak nikah (31/1/2012) I nak guna ur service tauuuu!! nguuu

Azie said...

Dear Intan, boleh tak tanya macam mana Intan potong bentuk veil supaya cantik berkedut spt itu. Bhgn tepi sekeliling veil dijahit atau diletak juga pearl

Azie said...

Dear Intan, boleh tak tanya macam mana Intan potong bentuk veil supaya cantik berkedut spt itu. Bhgn tepi sekeliling veil dijahit atau diletak juga pearl

Cik Eka said...

cantiknya veil dia suka tengok.

Kita tak dapat lagi tudung n veil yg sesuai. padahal lagi 29 hari je nie aduhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...