Followers

Monday, January 17, 2011

OP: Apa Pendapat Anda?

Korang dah hire op?
Style cemana yang korang suka?

Adakah jenis yang vintage n indie seperti fad manaf?

Adakah jenis editing superb seperti photoaura?

Adakah jenis photographer artis yang mabeles?

Atau cukuplah sekadar ambil photographer package yang vendor bagi?

Sekarang ni i sangat confused. Tak tahu nak pilih yang mana. I memang dah target nk book op awal 2 sebab tahu op ni cepat sangat laris macam goreng pisang panas. Huhu. So sebelum orang lain grab, i nak grab dulu. Kikikikih.

I sangat suka gambar b&w yang super creative. I akan cari op yang pandai capture moment dan xperlu nak suruh i pose sini sana untuk dapatkan gambar terbaik. So i rasa berbaloi la bayar mahal, so diorang ni tau la keje diorang cemane kan. Tapi tak bermaksud la i taknak pose kan. Confirm pose mcm patung tu penting sebab kite boleh senyum paling manis-tapi-fake untuk menampakkan kejelitaan kita kan. Setuju?

Baru-baru ni i survey2 blog op dan terjumpa yang ni. I terus email dia. Agak menepati citarasa i sebab encik ni pandai capture both moment n posing. Editing pon okey sebab ada sesetengah gambar agak vintage. Tick! B&w, tick! Menepati citarasa i. Hehe. Harga pon sangat affordable.




Then, ada 1 local op yang i suka. Gambar editing super clear pastu kale memang terang lah. Gambar yang ni sangat straight forward tapi confirm kita akan sangat suka sebab gambar kita akan sangat banyak kan. Apa pendapat korang?




6 comments:

K.I.N.A said...

i like yg clear tu..^_^

intan said...

hai kina! thanks for ur opinion.. btw u dah decide amek OP mane? amek kuantan ke outside,.

::Ida:: said...

ive always been a fan of her!!!!

http://www.anna-rina.com/

amik diaa!! :P

intan said...

kak ida: okeh lepas nk stalk anna-rina ni plak..tq 4 the suggestion!

miss puteri said...

belum book pun. tapi byk dah di survey. risau pasal op plak. kina dapat hadiah OP! hehe.. tinta creatve pun ok..

intan said...

a'ah kan, lupe kina dah menang contest! lucky youuuuu~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...