Followers

Wednesday, January 12, 2011

GIVEAWAY TIME WOOOOTTTT WOOOOTTTT!



Tiba-tiba rasa nak buat giveaway. Seronok tak dengar? Wwwoooooootttt woooottttt!!

Aritu dah buat sekali tapi dalam fb je. Takde contest ape2 pon just i terasa nak bg giveaway, so i pilih secara random jelah mereka-mereka yang bertuah tu. Tapi takdelah bermaksud yang tak dapat tu tak bertuah, mungkin belom rezeki kalian. Hihihik. I heart you all.
Insyaallah selepas i balik dari korea dan vietnam nanti, i akan buat giveaway lagi. Korang doakan jelah i balik dengan selamat ya. Aminnnn.

Okeylah, for now. I tak tahu lah ini dikira sebagai giveaway ke x. Tak kesah lah kan! I’ve planned nak buat sesuatu yang akan menggembirakan sesiapa yang bercadang nk design wedding card sendiri. I AM WILLING TO DO IT SPECIAL FOR YOU AND IT'S FREE yawwww! Interesting kan? I love something simple & english vintage. Tapi SEBENARNYA korang boleh keluarkan idea korang sendiri dan i akan buat ikot apa yang korang nak ye. Don’t worry honey, FIKIR IDEA CANTIK-CANTIK ye. I will design using photoshop or ai then export it to jpeg so that korang senang nak print out dan tunjuk pada card maker.

Kenapa i buat semua ni?
  1. Sebab i seorang designer. Tapi bukan design kad tau. I design building, so mesti korang dapat agak i kerja ape kan? Hihik. If guna Photoshop and Illustrator tu, memang my expertise la. InsyaAllah i akan gunakan kebolehan i tu untuk design kad korang nanti.
  2. Sebab i nak tambah kenalan bride to be!!! tak kesahlah background korang dari mana, even sabah dan sarawak, sekurang-kurangnya i boleh berkongsi dan bertukar-tukar pendapat dengan korang. So if u read this, sila exchange link juga!
  3. I nak ambil mood kahwin! Sebab i ni kerja busy gila, so this is the easiest way nk release tension he he he. Yela sape tak suka wedding kan?

Cukuplah tiga sebab kot. So sape2 nak i buat kad, silalah buat short entry pasal ni okey. Just untuk spread the words je. I tak limitkan design kad i nanti. Ikot kesesuaian waktu, so maybe ramai yang bertuah kan. Pastu korang post la kt komen entry ini korang punya link. let’s exchange link! Nanti i akan baca ye. Dan i akan contact u balik! Jangan lupa tinggalkan email sekali ya.

13 comments:

mizzunderstood said...
This comment has been removed by the author.
mizzunderstood said...

wah!!1nak join!nak join!!!=D
I create entri about this in my blog k?
http://myjourneythrougheverythingnice.blogspot.com

neway...salam b2b!! =)

Tun Teja said...

saya nk giveaway jugak...

intan said...

tun: u r most welcome tun! sentiasa available for u~

mizzi: hai! xsabar nak design your card. nanti u email i details ya. xpon add my ym. ID: nobody_atpc

kitakesitu said...

Salam Intan.
Dah buat entry ni...di sini http://kitakesitu.blogspot.com/2011/01/giveaway-time-wooootttt-wooootttt.html

=)

kitakesitu@gmail.com

mizzunderstood said...

hi dear!!
my email : malyn.mizzunderstood@gmail.com

my YM:
malyn_mizzunderstood

tq dear!!=)
p/s:adakah saye nampak sgt teruja dgn giveaway ni?hehehe... *blushing*

ainnazari said...

Salam miss intan,

i ada bt entri pasal giveaway u...hehehe

http://ainnazari.blogspot.com/2011/01/giveaway-time-wooootttt-wooootttt-by.html

ainnazari@yahoo.com

p/s:i've linked u...

intan said...

ain: hai! i akan design ur card, weeeee seronok tak deangar? tapi u r the 3rd person, so kene queue ikot turn k~~ LOVE!

ainnazari said...

miss intan!!!!!! omg, thank so much darl...really appreciate it...never mind, i tunggu dgn sabar yea....hehehe

miss puteri said...

nk masuk nak masuk!hehe

SophRoSyNe @ cik giRang said...

salam..

kalu design sendiri and mintak komen dr miss Intan Norazam boleh tak?

cik giRang ada la tau sikit-sikit photoshop..ai tak berapa nak tau...

tapinya miss yang sememangnya terlibat dalam dunia kreatif ni mesti lagi teliti dalam menilai kan...

so..boleh tak?hehehe..tima kasih... (^_^)

intan said...

hai cik girang...
boleh je nak comment, ape2 add la i kat ym ye, senang sikit nak chat. heheheh
id: nobody_atpc or
fb: intan norazam abdul latif
email: nobody_atpc@yahoo.com

_DHyA_SuRya_ said...

hai Miss Intan....
sory...sy baru join GIVEAWAY nie....
sy dah post entry...

link : http://mrsdhya.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

email : suryaafindi@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...