Followers

Tuesday, August 10, 2010

new DSLR

hari-hari saya dok hasut bos besar belikan saya DSLR. itulah dulu dah ada Canon 450D gatal-gatal nak jual. kononnya mampu beli yang lagi best tapi sebab habit saya shopaholic, xpenahnya nak saving untuk my new dslr. and lucky me, last two week my boss kate..

"intan, nanti survey la dslr, saya dah approve budget.."

and i said...

"urmmm, wooo hooooooooo.."

tapi sebenarnya saya cakap urmmm je dan wooo hoooooo tu dalam hati sebenarnya sebab taknak express sangat keterujaan saya tu. nanti nampak sangat macam tak sabar. hehe. tak sampai sehari, saya dah jumpa dslr yang berkenan, and of course takde masalah nak pergi survey mana-mana. i love online shopping. search jela kt google (thanks encik google). ape yang kita nak semua ada. duduk depan pc stalking orang berjam-jam pon takpe. blogwalking la kan. eh dah macam lari tajuk. okaylah saya dah dapat dslr saya. online banking pastu esoknya sampai. yeay.


inilah dia buah hati baru.

kerja kami dalam dua tiga minggu ini adalah bergaya depan kamera. kononnya nak bagi berbaloi beli kamera mahal tapi sebenarnya masing-masing memang gila-glamor-budget-depan-kamera. kalau x percaya, sila scroll down please.

see? kami sedang berlakon. itu belum kira bos besar (mr YY) buat aksi konon tough cover perut, bos medium (mr R) buat aksi Dr. Rozmey, dan saya sendiri.. cikbos merangkap orang yang selalu datang paling 'awal'.aksi favourite saya? rahsialah~

4 comments:

::Ida:: said...

ler.. tunjuk beg je ke? mane camera nye? :P model ape? lens? hehe.. xcited plak :P

intanorazam said...

cepat betol kak ida ni. br nk aktif blk tulis blog ni..before this asyik bz je..ahaks.tp still sempat bace ur blog everyday tau! shy*

Anonymous said...

hish..apa ni candid tak bagitau awal seminggu..sebagai duta jusmate5678, saya tak boleh berfoto tanpa tie bow + glossy grey suit + sambil duduk tersengih dengan ibu jari kanan tunjuk bagus..peminat-peminat saya akan menggigil dipapah keluar panggung..gagal target 40juta saya..hish

p/s: dR.razmey sedang menerangkan jadual pemakanan jusmate5678 kepada incik.boss dalam bentuk diagramatic supaya jelas difahami, lantas dapat menguncupkan sisi usus besarnya yang semakin 'pergi tak kembali'...

intanorazam said...

hahaha.semua pelakon2 diatas. yang bekerja cuma bertudung biru. abaikan image berkaca mata hitam dibelakang kerana itu tipu belaka~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...