Followers

Monday, April 2, 2012

Gobok Annur 1st Anniversary Giveaway!

Masa mula-mula like page Gobok Annur (GA) sebab ada jual barang-barang baby, boleh lah cuci mata kan. I plak memang suke online shopping, Jadi ringan je tangan ni nak like page GA ni.

Pastu tak perasan pula kak Haza Hassan (owner GA) ada PM kat Facebook pasal kewujudan giveaway ni. Bila tengok kawan-kawan blogger share pasal GA ni, terus rasa teringin nak join sama! 
Just nak memeriahkan! *first time join contest/giveaway*


Inilah banner nya


Bila dah join baru perasan ada PM, rupanya masuk ke 'other', bukan kat inbox. Selalu berlaku camni, inbox kat FB selalu full. Dah delete pon selalu je full, huhuhuh.

Harapan takde lah tinggi mana sebab i jarang bertuah, lucky draw pon tak pernah mengena. Tsk tsk T___T. Tapi i tetap berharap juga, mana tau baby yang bertuah, bukan ibu dia, heeeeeeeeeee.

And today, rupanya kak Haza Hassan dah umumkan pemenangnya, and and aaaaannndddd luckily...


I won!
(tak sangka betul)


Salam dr Gobok_annur
Giveaway dgn hadiah Bedung Moden :-)
Seorang mummy to be je yg telah dikenalpasti EDDnya sgt dekat di Gobok Annur.... Tahniah Intan Norazam Abdul Latif... 16 sept. Harijadi Annur hasanah! My beloved doter :-)


Yeay! Double yeay! Rupanya birthday anak kak Haza 16 Sept 2010, sama dengan EDD i. 
Sama hari dengan Hari Malaysia!


Inilah rupa bedung moden tersebut. Comel kan? Macam sarung nangka, pastu ada zip kat depan, senang nak masukkan baby dalam tu, hehehehe. Nampak kemas je, mesti baby rasa macam dalam rahim lagi bila pakai swaddle ni.

 
Thanks Kak Haza, Intan terima giveaway ini dengan hati gembira dan tangan terbuka. Alhamdulillah rezeki baby. 


Actually, ni hadiah kedua baby dapat. Yang pertama adalah swaddle juga, dari Bebemarmalade Swaddle Blanket (this deserve special entry also). Hehehehehe.

So, let say Alhamdulillah, alhamdulillahhhhhhh, alhamdulillahhhhhhhhh. Thanks to Allah!



Assalam,
i n t a n o r a z a m


4 comments:

~ NANA ~ said...

wahhhh congrats! mmg rezeki baby kn? hehe

Shakina Farhan said...

alhamdulillah..tuah baby tu..byk2 join contest utk baby pasni..hehe..

haza said...

tahniah intan dari gobok annur, da dapat tak swaddle pod tu? Da pos ari selasa aritu :-)

Nadya Zahid said...

murah rezeki baby...heheeheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...