Followers

Saturday, May 14, 2011

Fabric Flower My Version

Tengok blog Rilla teringin nak cuba buat fabric flower ni. Cantik sangat Rilla buat, sangat teruja!!

Then 'Do It Yourself' intan! Hihihik.
This is my version, nak buat utk hairband anak-anak saudara nanti. Agak comot hu hu hu tapi nanti akan cuba lagi, insyaAllah.



Wish me luck!

5 comments:

Q said...

OMG CANTIK GILA KALAU BUAT NAK TEMPA SEKALI BOLEH???*batting eyelashes*

Rilla said...

Cantikkk..tapi tulah, kalau guna kain warna cerah ni susah sikit la sebab kalau dekat dengan api dia jadi hitam. Tapi memang cumil lah

intan said...

Q: tempah eh..heheheheh.boleh dipertimbangkan..

Rilla: a'ah tp mcm oke je sebab xde hitam sgt, jd coklat. so nmpk la tones warna sikit, ada kelopak tua dan muda..hehehe~

naTaSSHAdina said...

itn soo rajin....hehee,keep it up, girl!

cheQmOomOo said...

cantik..guna satin e?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...