Followers

Tuesday, November 22, 2011

Malaysia Vs Indonesia, Intan Vs HB

Semua orang fokus pada perlawanan semalam, me too~ 

For the first time in my life, i'm watching football alone

Husband dah awal-awal keluar selepas solat maghrib, lepak-ing dan tengok bola dengan skuardron-mate, pity me sebab kena tinggal sorang-sorang kat rumah, sobs. (konon). Padahal bukan sebab tu pon, memang i tak pernah suka bola dan tak faham-kenapa-perlu-jerit-jerit-or terlompat-lompat-bila-tengok-bola, so that better husband tengok kat luar daripada tension apabila sorak/marah/menjerit, tup-tup kena marah dengan isteri. Hehehe.

So life must go on. (ada kaitan ke?). I pon unpack barang-barang, mula lah aktiviti malam Intan Norazam Abdul Latif. Turn on tv dan sambil tengok bola juga, i pon memulakan rutin harian, minggu ni lima HB perlu disiapkan. Dua perlu dipos pada hari selasa (hari ini) dan selebihnya pada hari jumaat.

Bila husband tiada, rumah boleh bersepah sesuka hati depan living hall sampai semut nak lalu pon teragak-agak sebab terlalu bersepah, hahahaha.


ant eye view, kehkeh.

Ini adalah crime scene

Benda wajib adalah planner, laptop, iron, kain kain kain dan kain, felt, felt felt and felt, gunting dan playar, remote astro, handphone, benang, jarum, smarties buttons, coffee and lots of kain perca.

Concentration adalah 160% bila suami tiada, hahaha ampun!

So ini adalah hasil selepas 3 hari. Baru dua HB dapat disiapkan, untuk cik Puan-to-be Nida Razak dan cik Puan-to-be Natasha Sherlyna.


Till then,
Asalammualaikum~

17 comments:

reena said...

Cantikkk & comellll. Eeee geramm. Hehe.

LisaLisut said...

oooooiiii cantik gila! at least tgn u jalan buat keje smbil tgk bola.unlike me.baring terkangkang je tgk bola.bosan jgk takde benda nk buat.huhu

cik ems said...

kiutnyaa.. kalau tak tutup tempahan lagi kan best :(

Ainee Cumi said...

wahh kak intan ni gila gempak lah. Boleh buat banyak banyak HB. Aini kan hari tu cakap buat kan. Banyak aini buat tapi tak guna. Duduk dalam kotak je. ;(( Sebab tiba tiba rasa tak seswai dengan baju.

ni@ @in said...

intan...mmg suke giler2 ngan HB intan...kalo nk jadikan sumber inspirasi boley kan???kdg2 takot t org kate ain tiru hasil keje intan lak...boley kan intan...tunjuk ajar ku sifu intan(^__^)

aNNor said...

Assalam.
Intan, nak tny pasal HB yg intan buat tu kan, dia punya hold tu intan guna kabus ker? kat kedai ada jual eh? sbb saya try guna hold HB yg biasa tu (jenis plastic punya) tp kecik,dah la ringan, klakar jadinya. boleh bagi tips untuk pemegang/hold HB tu tak??
TQ intan.

ilaSham said...

Awakkkkkkkkkkk..sangat cantik..tahun depan punya bole buat tempahan tak???harga???

hakamah hamyadi said...

memang kreatif la intan ni..huhu.....cantik, cantik, cantik....

~ NANA ~ said...

i pon terjeri2 smbil lompat2 tgk bola smlm...sampai lupa yg ada baby dlm perut ni...kekeke

btw nk free HB tu! hahaha

nYomeL said...

intan! kagum gile bole wat HB sambil tgk bola.. huhu.

dlm mase 2 hari siap 3 HB? i buat satu sehari pun dah termengah2.. letih nyee.. tapi still xcantik mcm intan punye jugak.

ok, kene praktis lagi.. practice makes perfect kann..?? ;)

farhanna said...

xpe intan..tp masyukk kan...

farhanna said...

xpe intan..tp masyukk kan...

ka-ii said...

intan, fabric ape yg u guna utk buat hb tu eh? cntik2 la color die..mane u beli?

syakilla.purple said...

intan, bawah HB tu, cmne ye tutorial dia? kain brp meter? aaaah, nk Diy jugakkk...

Mysunshine Cupcakes said...

wah intan.. cantik bouquet nie ^_^ i like!

amirah syazalina sabri said...

hai kak intan...
mira nie satu skol dgn zue raidah...
mira pn nk bguru dgn akak la...mira nk contact no akak leh x???

Cik Nazirah Nazir said...

Salam intan.. cntik HB yg u buat tue.. i like it so much.. i dah try wat bunganye. dah jadi.. just tak tahu cam maner u wat utk gabungkan bunga tue ng tmpt pegang tue? leh tak u toturial kat blog u? pls.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...