Followers

Thursday, November 3, 2011

Hand bouquet: Aliza Johan


Yang ni unik sikit, ada butterfly!

Comel kan, pengantinnya yang nak, so harap-harap HB ni menepati la citarasa cik Puan Aliza Johan.
HB ni buat last min, sebab kesibukan diri, hantar kepada pengantin pagi kenduri. Gamble je kalau lah jadi apa-apa, kesian pengantin takde bunga tangan, tsk tsk '_________'

* ni semua tempahan sebelum i kahwin ye, bukan bermaksud i dah open order tau. Minggu ni je ada empat HB kena siapkan, what a busy week! Pray for me, amin!

I asyik lapar sekarang, blamed the hormone! 
Or i am pregnant?

Too early kot!


10 comments:

Fariza said...

cntiknya.
fariza punya xmau ada apa2 serangga ye. hik3. :)

Cik SaL said...

masih mengharapkanmu cik intan...hihi..da gtau emi da..tp die mcm syg jer..hope intan de lg masa nk wat utk sal...n kain 4 felt bouwuet 2 ade....

lovelyadibah said...

cantik!:)nk booking gak dgn intan leh x?:)

miss puteri said...

yeah!hormon tu. hormon..hikhik. i pon lapar je memanjang..hehe. btw cantik HB itu! hee. suke butterfly!

ni@ @in said...

cantik...
intan..nk ty boley x..tu felt jenis pe ek??beli ktne?

nYomeL said...

cantek! kalo blom kawen, sure order dr intan.. :D

Mimin said...

hormon ape ek? hee i blom kawin lg. cepat2 buat baby tau xsaba nk tgk intan jr

UyaRayza said...

maybe dh berisiiii heheheh

sitinazirah86 said...

nak oder HB mcmner?
tasyareena@yahoo.com

LittleSunshine said...

Tempahan menggunung.hihihi.tq intan.liza mmg suka ur hb.msh simpan smpai skrg.murah n cantik.mmg terbaik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...