Followers

Saturday, September 3, 2011

Selautan Doorgift Box FREE


Doorgift box for kids.

Ini la dia box FREE yang Myonecard bagi tu, (semata-mata sebab tunggu kad siap selama 2jam). Selain tu, i dapat extra 2 more buntings. Berbaloi aihhhhh kalau dapat camni, 4jam pon i boleh tunggu!!
Padahal gi meet up friends and shopping dulu, syhhhhhh ini rahsia kita.

Boss dia kata bagi 100 pieces je, bila dah lipat semua, rupanya ada 278pieces. Alhamdulillah~
Macam terlebih plak, lagipun nak bagi budak-budak je. So nak simpan separuh untuk majlis menyambut menantu nanti, biarlah bersederhana kan.

Selamba je lipat kotak atas comforter, maaf mak!



Last but not lease, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.


8 comments:

anaztasias nora aira said...

intan !! dah balik kuantan ke? nora baru kebah demam ! nak satu :(

Mimis said...

bestnyer dpt box free... :)

Adawiyah A.Halim said...

wahhh best..dpt free..siap terlebih..i aritu dia bg 100 free..kire2 kt umh ada 50 jer..hampeh..

e k i n ♥ y u s r i said...

nk jugak

ctmah said...

selamat hari raya intan..maaf zahir n batin

Cik Hazz said...

best giler dpt free stuff. suka2 ;-)

fainie_riz said...

myonecard mmg baik ht..i pun dpt kotak mcm tu jgk..atfirst mommy i nk beli dlm 20pcs, nk bg budak2 menari zapin..pastu bos die kata, ni amik jek, free..kotak silver tu jgk..hihihi

dELLAila said...

i dapat bunting n tq tag free..mr king mmg baik hati!would suggest all B@B go there..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...