Followers

Friday, August 26, 2011

Fabric HB: Nabila Syakira


Banyak kerja-kerja handbouquet terbengkalai.. sori la yer darlingsss! 

Pos Laju kenapa awal sangat close delivery? Huhuhu. 

Dah ada beberapa HB kat rumah ni belom di pos kepada tuannya, maafkan i okey. 
InsyaAllah ASAP selepas raya okey~

Ini HB terakhir sebelum menjelang raya, hampir-hampir bakal pengantin ni tak merasa pegang HB ni disebabkan i termiss order. Kelmarin dapat SMS dari Nabila tapi i macam blur dan terfikir macam ni..

"eh.. ada lagi ke HB tak buat sebelum raya? Fariza punya ke nak sebelum raya tapi rasa lambat lagi, 
errrrrrrr sape ni?"


Sangat blur okey, rupanya Nabila SMS me directly, patutla takde rekod dalam email.
Menggelabah sudah sebab fikirkan minggu ni full iftar kat luar. So bila masa nak buatnya kalau hari-hari balik kul 10pm? Siang plak kerja. Her wedding will be on September 3rd, i week to go. 
Pos laju plak buat hal, sempat ke ni?

Alhamdulillah, nasib baik sempat siap, esok nak pos guna Gdex, mahal sikit la tapi Nabila kata it's okey.
Yeay, berjaya merealisasikan impian Nabila Syakira untuk memegang Fabric HB versi Intan Norazam.
Rezeki beliau.


Hope she like it!


9 comments:

Fariza said...

cantik. suka !!! x sabar pula fariza nk dpt. eceh2. xpe. take your time.

miss puteri said...

hehe.. syiok oO dpt cntik2 mcm nie.. nty buat utk anak i ye..hikhik

nYomeL said...

she will definitely love it~!! :D

Cik Hazz said...

Like! Like! Like!! ;-)

nabilazhar said...

i love it!!! thanx sis dapat siapkan jugak hb nih....hehehe suka sgt combination warna hb nih.... :D

NuRuL iZZa said...

cantiknye....kita nk buat sendiri..adeh,mampu ke ni...hmm...sweet la HB ni..

Cik Nut said...

salam sis..bole tempah x??hehe

si bunga melati said...

cantik... sis kalo nak order mcm mane? price? email kat sy boleh... nursitah_1986@yahoo.com.my

si bunga melati said...

cantik..... sis kalo nak order boleh? amik mase bape lame yer.... price?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...