Followers

Thursday, June 30, 2011

BUSY mode

Tak tahu nak update apa, otak kosong. Nak buat tutorial handbouquet pon tak sempat lagi, maafkan i ye. Busy mode activated. Ermmmm, cuma nak share my favourite spot in the house, except the bedroom, kehkehkeh always my favourite yawww. I tunjuk sikit-sikit ye, lagipun rumah ni tak complete lagi, malu nak tunjuk semua sekali, wink!

BTW, this is set of painting yg i paling suka sekali, bought in China last April, okey tak? Nanti dinding tu nak tukar ke warna lain, maybe grey. I love black/grey-white-red for home deco, no more pastel colors, he he he. Tunggu dah kawin baru boleh cat kot, nak buat sekarang, huhu den tak larat yo..

 Ada 2 lagi painting belum hang, tunggu masa yang sesuai nanti. Dah plan dah nak gantung di mana, he he he.


Cantik tak? Or i perasan sorang-sorang?

7 comments:

Cik Hazz said...

the painting --> nice!!!! =)

http://cikhazz-is-writing.blogspot.com/

Q said...

wah!bestnya dah start deco rumah b4 kahwin!mode jeles ON!:p gambar tu cantik and sgt art!:)

.:shura shushi:. said...

cantik je!

ctmah said...

suke bangat sih!selamat men"deco2" yek :D

intan said...

cik hazz, ctmah & shura: thankssss darlings~

Q: jgn la jeles, jo deco same2 jom!

ctmah:

Ms and Mr Red Ribbon said...

canteeekkk!!! tak tipu!!!

Gadis said...

cantik...;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...