Followers

Thursday, May 5, 2011

My dream dais

It takes me long way to post any entry about my wedding. Urghhhh, maafkan hamba. 

Alhamdulillah everything went well as plan. Yesterday, I got a phone call from small garden, seems like gubahan bunga besar untuk pelamin dah siap! Yeay! Memang dah lama sangat I tunggu. Bukan diorang buat kerja lambat, tapi I yang tak sabar-sabar, diorang sangat professional and punctual, highly recommended. To be frank, I akan mendeko pelamin I sendiri, which I hope rupanya like macam I imagine and tak la turn out buruk! Huhuh. Mau nangis I nanti.

Liyana from small garden dah remind me kalau nak datang pick up kena bawak company sebab bunga ni tak boleh stand sendiri dan terlalu besar, agak2 muat masuk kereta tak? Hoh, cuak i. harini nak pergi tengok dulu, and if tak bape okay, I’ll ask them to adjust sikit, sebab gubahan ni dua, which akan letak kat kiri dan kanan pelamin, and I hope the flower similar to each other. Amin! 

FYI, i suka simple pelamin, which tidak akan menenggelamkan pengantin kat atas tu nanti. I hope this two big flower pon dah cukup menonjol. 

Doakan everything cantik ya. Love u all.

Dais inspiration by ARMA

Cantik kan? simple je. i love everything about this dais.


11 comments:

~ NANA ~ said...

same with me, i love simple dais! :)

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik

miey anna said...

betol2..simple juz nice dear...suke nye puteh2..pakai baju pink..eheh.. ^_^

K.I.N.A said...

mine also got 2 big flower..tapi xtau la masa depan cmne..haha..tibe2 xnk bunga nak belon ke..haha..pelamin ni pening betul..tp goodluck in ur DIY!

Adawiyah A.Halim said...

adoi...cair tgk dais ni...

ElyaElmo said...

cantik...agak2 berapa riban yeh?

miss puteri said...

ala2 fairy tale gitu..hee. sweet.

intan said...

nana: same taste la nampaknyeee~

ekin: thanks dear..

miey anna: putih nampak suci kan?

kina: gud luck to u toooo~

adawiyah: i pon dah lama cair, cuma duit je takde..huhu

elya: takdela rian, ratus2 je bunga tu,.janji kreatip~

put: my fairy wedding ececehh!

A 'n' M said...

cantik!! =)

Miss Tatie said...

erk.. mane nak dapat kipas tu eh?

intan said...

huhu.. i rasa ramai yg tersilap, tu dais inspiration, bukannye dais i camtu..huhuhuhu. tu arma couture punye design, i tak mampu nak hire dia, just inspiration my dais to be as simple as this...huhuuhuhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...