Followers

Tuesday, May 24, 2011

I’m moving out!

 (Ceh ayat sungguh drama!).

Dengan izinNya, I akan berpindah ke rumah baru. Yeay.. not so called ‘rumah-baru-siap’ but at least it's new home for me and my future partner, insyaAllah. I am so happy and excited, tak sabar nak hias rumah cantik-cantik. For now on, I akan duduk seorang dulu untuk tempoh 4 bulan sebelum, dan akan ditemani anak I yang berdua tu; Abu and Tom. Kehkehkeh.

Boleh la I organize rumah sikit-sikit, so bila ‘orang baru’ masuk nanti, taklah kelamkabut kan?


I bought few paintings at China, and black chandelier (few months ago), ohhhh tak sabar nak hang up everything. Yeay! I need 3 tons lorry to lug all my belongings, oh banyak betul kotak-kotak. Selama ni beli je pandai, bila nak pindah, mengah oi!


Till then, bye! Love you all~

8 comments:

miss puteri said...

best!! tak sbr nk pi kacau!heee.. happy packing dear!

A 'n' M said...

congratulation on ur moving dear...=)
wahhh...seronoknye duduk rumah br.hikhik..nak jugakkkkk.. ;P

K.I.N.A said...

bila mula2 pindah mesti confuse nak start yang mana dulu ni..hehe..chayok2 intan..

Rilla said...

Bestnya deco2 rumah. Mesti cantik je nanti

farahD said...

all the best intan..aku leh imaginela brg ko byk mana hahaha eh bg trivia rumah nk tgk ..manala tahu nnti tak dpt plak nk singgah ke sana..heheh =D semangat2 kemas rumah...jom2 hehe

intan said...

put: meh la datang umah i..tido sini pon boleh!

malyn: thanks dear. meh la dtg kuantan~

kina: plg penting start kemas baju dlm almari dl, senang nk pakai g keje..heheh

rilla: insyaAllah,deco sikit2..lama2 jadi bukit.

farah: u know me! hahaha.tunggu dah cantik2 br leh tunjuk. skang malu lah!

e k i n ♥ y u s r i said...

bestnye ade rumah sndr

cik nurulain said...

beli rumah sendiri ke intan. best best best nya!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...