Followers

Wednesday, April 13, 2011

A compliment for me when…

Hai Sayangsss!

Masih ingat DIY Guest Book ni? Heheheh hasil dari sisa lebihan veil nikah i, huhuhu tak sangka pula ada yang berkenan.



Weeeeee~ appreciated! She asked me to custom-made her guest book also, for both sides. (tapi takdelah macam i punya tu, sebab tu sisa lebihan je, uhuk!). Of course I sangat teruja nak buatkan!! Her reception will be at Duchess Place, which part ni paling best sebab I nak design something elegant and lavishness that portrays the real ‘her’. She is soooooo cute, but I am sure she will be as pretty as the real princess at her wedding. The reception is somewhere in December, yeahhh of course I will do some research to suit her taste, the theme, and also the color itself. Hihik.

This is her, comel kan?

Wahhhh tak sabarnya. Apa lah hasilnya nanti eh?

6 comments:

~ NANA ~ said...

memang cantek buku tu...i'm very very sure that u'll do the best!!! x sabar nak tgk hasilnya camne nnti :)

cheQmOomOo said...

wow!! chaiyok!

miss puteri said...

cantik! after nie boleh amik order! lepas u kawen lah!

K.I.N.A said...

cepat bukak bisnes guestbook..hehe..

nainafadina said...

wowww..sounds good..nanti time i nk suh u buatkan la..i sangatlah tidak kreatif ok...once i buat akan jadi cam huduh gilaaa....dgn comotnya..hahahahaha...~

nYomeL said...

cantek nye guestbook.
bole buat bisnes guestbook nii.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...