Followers

Wednesday, March 16, 2011

Jom tukar pendapat! Heheh

1. Apa perasaan anda jika anda adalah pengantin tetapi anda seperti 'tiada' hak dalam menentukan perkara-perkara penting semasa majlis tersebut?

Hai semua,
To be honest, soalan ini tiada kaitan dgn i tau, cuma i dah dengar banyak berlaku seperti di atas, i rasa trauma dan takot sangat jika perkara ini terjadi, lebih-lebih perkara yang terutamanya mesti diselesaikan sendiri oleh bakal pengantin. Sama-samalah kita berdoa untuk mendapat redha dan kesejahteraan semua pihak agar majlis kita akan menjadi lebih lancar dan dijauhkan daripada 'perkara' diatas. Aminnnnn~

10 comments:

iedaNoor said...

It's happen to me too :( kecewa sgt2, sekali seumur hidup kn..?
tapi apa2 pun kena redha maybe ada yg lebih baik menanti, yg kita xjangka
byk2 sabar ye... :)

K.I.N.A said...

kecewa..geram..tensen..tp pape kena berbincang byk2..

tqahmisdar said...

sakit hati!

♥ Ms_Fiffy ♥ said...

wahhh..sakit hati jugak..hmm..
sbb nie majlis kita..kita ada hak utk bersuara demi kebaikan jugak kan..
sbr k intan? :)

miss puteri said...

tak best! tak rasa detik indah persiapan menjadi raja seharilah...hehe.. mestilah nak yang kita puas hati, kan..

intan said...

thanks kpd semua pendapat, hehe. risau jugak tkot benda cani terjadi kat diri sendiri..huhuh.
mintak dijauhkan la..

kitakesitu said...

perasaan yang mungkin terbit ialah....sedih,rasa tak dihargai,kemurungan sehingga buat low self confidence.nauzubillah.boleh bw berbincang semuanya insyaAllah...

Miss Tatie said...

sudah tentu akan memberontak
tu kan majlis kita... and for sure kita nak plan ikut rasa kita kan.... kan? kan?
theee

LaLaLOLa said...

to b frank, jadi kat aku la intan huhu
sdeh! i cried all d way dari rumah sampai KL n sambung sampai ke malam mengadu kat BFFs aku. nasib baik dorg faham n support aku.
so lately aku cuba meminimakan campurtangan beliau yg berkenaan dlm persiapan aku walaupun beliau campur tangan jugak waktu ketidakhadiran aku huhu
xkesah la yang penting waktu hari langsung tu nanti xde yg bercakaran, tu dah cukup baik utk aku. kesian ok mak ayah aku penat2 usaha utk tgk aku & semua pihak hepy hari tu. harap2 beliau x rosakkan majlis :)

mizzunderstood said...

kdg2 terpaksa jugak terima idea2 & cdgn2 org lain walaupun kite xbape berkenan.tp demi nak jaga hati org tua,sedare mara...terpaksa la..kn?huhu...

but 4 me, awal2 i da set boundaries ape yg dorg leh tentukan and ape yg i nak decide sendiri esp utk part2 yg penting cm tema majlis,bj pengantin,mak andam,OP,OV, invitation card...lain2 leh je trime cdgn dorg... =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...